Melyik telefont érdemesebb megvenni? Huaweip9 lite vagy samsung galaxy a5 2016?
az ára az nem fontos, engemet az ára nem érdekel, csak az,hogy mégis kinek vállt be inkább a samsung? döntésképtelen vagyok... segítsetek, már rengeteg videót lenéztem, és már nagy nehezen a samsung van előnyben..
De kíváncsi lennék a samsung galaxy a5 2016 használói véleményére is, vagy esetleg a huawei p9 lite használói véleményére
A válaszokat előre is köszönöm
Samsung VS Huawei ? Természetesen a Samsung! Lehet , hogy drágább (ami téged ugye nem zavar),de jobban megéri
.
Meh, az eredeti A5 nagyon jó kis telefon lett, az új, az már nem annyira, talán a szoftvere, és a viszonylag régi Snapdragon 615 procija miatt.
(Ha jól tudom, Android 5-el jön, míg a Huawei 6-al, és ki is jön rá a Nougat, azaz 7-es verzió).
Ha a Huawei mellett döntesz, akkor arra figyelj, hogy van belőle 4GB RAM al szerelt verzió is pár ezer forinttal többért, így inkább azt ajánlott megvenni.
Tulajdonképpen tudásban hasonlóak, szerintem vedd azt, amelyik neked jobban tetszik kinézetre.
köszönöm a válaszokat.
Szerintem maradok a samsungnál, mivel kinézetre is jobban tetszik a samsung.
De azért, további válaszokat is várok, aki akar, az nyugodtan írhat.
2. válaszolónak:
Igen van sima P9, de az 3 GB ram és 150 ezer, van a P9 plus ami 4GB ram és kb 200.000 és van a Mate 9 ami szintén 4GB ram és 220 ezer körül.
Köszi, mindenkinek!
Amúgy nekem nem kell hú, de nagy teljesítményű telefon, nekem csak a jó kamera a lényeg az előlapi és a hátlapi, nekem mind2 bejott a samsung meg a huawei, nekem nem kell, hogy nagy legyen a telhesítménye, mert nem használom ki, mert csak facebookra, intagramra, messengerre, meg egy pár alkalmazasra letöltéséhez kell.
Meg persze a telefon külsejét is nézem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!