Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » MElyik a legjobb olcsó árkateg...

MElyik a legjobb olcsó árkategóriás (kb.40 ezerig) érintőképernyős telefon? És miért? Aki válaszol annak zöldkéz!

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi! :D van már 29.ért is extreme digitalba:D
2010. máj. 7. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet későn írok, akkor bocs.

Sokan köpködik az iPhone-t, hogy ilyen szar meg olyan sz.r. Nem is megyek bele.

Szerintem a legjobb telefon. Ott az AppStore ami fiataloknak a legjobb. Játékok, alkalmazások tömkelege. A kijelző a legjobb minöségű a piacon. Volt már Samsung Omina 2, Samsung Wave és HTC HD 2 a kezemben semelyk nem nyujtott olyan élményt kijelzőileg és játékilag mint az iPhone.

Igen tudom a kamera csak 2 Megapixel-es (a 2G-nél mert a 3G's nél 3megapixeles a 4g-nél meg 5) de teljesen megfelel az emberek nagyrészéének ez a képmínöség is. Az iPhone kezelhető és jól néz ki. A safari meg a legjobb böngésző mobilon. És ez tényleg így van. A giroszkóp ézékeny.

Egy használt 2G 8GB-t megveszel 40. 000 körül sokkal jobb mint bármelyik másik mobil.

Nekem 2 éve van és olyan mint amikor megvettem. 50.000. Azóta még lejebb ment az ára.

Na mindegy. Azt vesze vagy vettél amit akarsz. Én csak egy jó tanácsot mondtam.

Csőváz, remélem segítettem.

2010. aug. 12. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!