Ukmukfuk69 kérdése:
SD kártya hiba?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Core Prime telefonom nem érzékel egy kb 2-3 hetes memóriakártyát. A mai nap érzékelte, megvoltak a képek, meg tudtam nézni őket. Utána kiírta, hogy el lett távolítva a kártya, de nem is nyúltam hozzá, még a tok is rajta volt a telfonon. Újraindítottam és egyáltalán nem érzékeli. Másik memóriakártyát érzékel, a jelenlegi kártyát pedig a tabletem érzékeli, tehát sem a telefonnal, sem a kártyával ezek szerint nem kellene hogy baj legyen. Mi lehet ennek az oka? Mi a teendő? SÜRGŐS! Válaszukat köszönöm!2016. dec. 26. 23:08
1/3 anonim válasza:
Másold át a tartalmát, formázd meg, próbáld ki.
2/3 anonim válasza:
Eg ideig működik a tabletedben, de majd nem fog, az SD kártya ilyen.
Formázás ilyen esetben ritkán segít, a kártya hibás, ki kell cserélni. PC felismeri a kártyát? Barátnőm apjánál pont ugyanez volt, egy ideig még működött a kártya, aztán már most egyáltalán nem. Az eszközök hol felismerik, hol nem, hol tud írni rá, hol nem, csak azt veszed észre, hogy valami nem stimmel, lassú, eltűnnek az adataid.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. jan. 2. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!