Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék telefont venni....

Szeretnék telefont venni. Tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Kb olyan 5"-ös nagy felbontású tűéles kijelzője legyen, 5000mAh-s akksija, 6GB RAM, 8(de lehet több is) magos atom erős (legalább 2,5GHz-es) proci, pontos ujjlenyomat olvasó, tűéles képek készítésére alkalmas kamera, a legújabb Android legyen rajta és jól legyen támogatva frissítések terés, az alap funkciók is legyenek meg rajta. Az ár mindegy, határ a csillagos ég.

#Ifos nem kell
2016. dec. 25. 12:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Esetleg ha vennék több telefont és összeraknák belőle egy olyat, ami mindent tud amit leírtam?
2016. dec. 25. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:

Na kedves kérdező, elárulom neked a tényeket! :

1.

Hiába terveznek sok telefont úgy, hogy akár 200 meg 256 gigás kártyával is lehessen bővíteni, de a telefonokat csak micro- kártyával lehet bővíteni, azokban pedig nem létezik 128 gigásnál nagyobb, és a telefonokban sincs 2 memóriakártya-kompatibilis foglalat! Amelyekben 3 foglalat van, azok kompatibilitása funkció szerint: 2 simkártya (dual sim) és 1 memóriakártya!

2.

A processzor gyorsasága nem csak az órajeltől (GHz) és a magok számától függ, az is lényeges, de nem kizárólagos mérvadók!

3.

A gyorsaság a processzortól függ, nem a ramtól, a ram azt határozza meg, hogy mekkora fájlokat bír el a telefon! És bizony telefonokon nem tud olyan fájl lenni, amit 4 GB ram ne bírna el játszi könnyedséggel, a 6 GB csak azért van, hogy legyen valami, amivel mégfeljebb lehet nyomni egy telefon árát, de annyira kihasználni már nem lehet (legalábbis manapság még nem), olyan nagy!

4.

Kommentedben kifogásoltad, hogy az egyik ajánlott telefonnak 10000 mAh akksija van, nem 5000! És a 2x akkora miért rossz, miért baj, ha 2x annyi ideig bírja 1 feltöltéssel? Mindenki más szerint inkább annál jobb! De amúgy jelenleg iszonyú ritka, hogy egy bivalyerős telefonba ekkora akksit tegyenek, és a vízállóság is erősen kérdéses, a gyártók szerint mindez együtt túlzottan luxus lenne!

5.

A telefon nem egy asztali PC, nem lehet alkatrészekből egyénileg összerakni, annyira szabad világban még nem élünk!

Szóval akármennyi pénzed is van, olyan telefon nem létezik, ami ezek közül minden igényednek megfelelne, mindenképp kompromisszumot kell kötnöd!

2017. jan. 7. 18:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkor legyen a legújabb Oneplus?
2017. jan. 7. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
A legújabb OnePlus 3T, ami nem rossz, de itthon még várni kell egy kicsit a forgalmazás kezdetére!
2017. jan. 8. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:
iPhone 7 256GB
2017. jan. 16. 16:04
 16/21 Gabi33 ***** válasza:

Ez Nyolcmagos az árukeresőn ki tudod választani a magokat és a kijelzőt méretét hány gb és így tovább érdemes én ott szoktam nézegetni vagy a olcsóbbat.hu és az árgépen meg a árvilág ezek a legolcsóbbak !

[link]

Nekem egy Navon van D504 és nem került egy forintba sem

2017. jan. 16. 16:25
 17/21 Gabi33 ***** válasza:

Van olyan telefon,ami 4K UHD kijelzős? tehát 3840X2160 mert nem látom nagyon repesgették a Sony és nem hallok semmit,meg 800-1000ppi képélesség!

Nem tudom minek?

Miért nem csinálnak egy olyan ami 2-5 napig elmegy a játék vagy internetezés és nem naponta tölteni de ha van írjatok egy üzit,,nekem csak egy Navon van és jó D504 ----android 6 verzióval

2017. jan. 16. 16:36
 18/21 Gabi33 ***** válasza:

Találtam egy 6GB Ram csak 400000ft itt van nem semmi 6,8coll teló

[link]

2017. jan. 16. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:
A Sony Xperia Z5 Premium már lassan másfél éves típus, az első, de máig az egyetlen telefon, aminek tényleg 2160 x 3840 pixeles kijelzője van és 806 ppi, de minek?! Ki sem lehet használni, mert a normális üzemidő érdekében a legtöbb tartalmat csak Full HD-ban jeleníti meg, az akksija se olyan hű de combos, hogy lenne hozzá elegendő tartalék, a kamera 23 MP-je is csak a felbontás, de a minősége hagy némi kívánnivalót maga után, a 810-es Snapdragon prociról már nem is beszélve!
2017. jan. 17. 15:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Iphone 7 , 256gb
2017. jan. 18. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!