Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék telefont venni....

Szeretnék telefont venni. Tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Kb olyan 5"-ös nagy felbontású tűéles kijelzője legyen, 5000mAh-s akksija, 6GB RAM, 8(de lehet több is) magos atom erős (legalább 2,5GHz-es) proci, pontos ujjlenyomat olvasó, tűéles képek készítésére alkalmas kamera, a legújabb Android legyen rajta és jól legyen támogatva frissítések terés, az alap funkciók is legyenek meg rajta. Az ár mindegy, határ a csillagos ég.

#Ifos nem kell
2016. dec. 25. 12:09
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy erős Gorilla Glas üveg legyen rajta, karcmentes és ütésálló legyen, és vízálló.
2016. dec. 25. 12:12
 2/21 A kérdező kommentje:
Oh még az kimaradt hogy a tárhelye 128GB legyen és lehessen 260GB-ig bővíteni
2016. dec. 25. 12:22
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Amit ajanlok neked az a xiaomi mi note 2 1080p 5,7" kinelző 6 gb ram 128gb belső tárhely igaz csak 4 magos proci van benne de így is brutális
2016. dec. 25. 12:30
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen telefont 2018-ig nem fogsz találni. Nem értem, minek neked a 128GB ha már ott van a 256GB-ig bővíthető tárhely? "Kamera tűéles képeket készítsen". Fotósként elmondom hogy ne telefonnal akarj fényképezni, azzal nem mész sokra. 5000mAh-s akksival szerelt telefont ilyen elvárásoknak megfelelően nem fogsz találni. Szerinted komolyan van ilyen?? Amúgy ha tényleg legjobbat akarod akkor Galaxy S8 majd amikor kijön, na addig válhatsz még pár hónapot. Igaz, az sem fog megfelelni ezeknek a követelményeknek de közel lesz hozzá. És amúgy sejtem hogy egy troll vagy, egyik gyártó sem csinált még ilyen telefont. 6GB RAM sem értem minek, a 4 már rohadtul elég nagyon sok embernek. Processzort nem csak a magok határozzák meg, és az órajel sem a legfontosabb dolog. Nagyon fog melegedni hogyha egy 8 magos 2,5Ghz-s procit összevetünk egy 2K kijelzővel, egy jó kamerával meg egy 5000-es akkumulátorral...
2016. dec. 25. 12:44
 5/21 A kérdező kommentje:

"Nem értem, minek neked a 128GB ha már ott van a 256GB-ig bővíthető tárhely?"

Azért mert egy sd kártya soha nem lesz olyan mint a belső tárhely, nem véletlenül maradt ki pár csúcsmobilból a bővíthetőség, egyszerűen nem olyan megbízható, mint a belső tárhely, lassabb is."

""Kamera tűéles képeket készítsen". Fotósként elmondom hogy ne telefonnal akarj fényképezni, azzal nem mész sokra."

Az a legkézreállóbb, fényképezőt nem viszek magammal, telefont viszont igen, és ha látok valami szépet, akkor azt jó minőségben szeretném megörökíteni.

"5000mAh-s akksival szerelt telefont ilyen elvárásoknak megfelelően nem fogsz találni."

Van pl tablet is amiben 5000mAh akksi van.

2016. dec. 25. 12:53
 6/21 A kérdező kommentje:

"6GB RAM sem értem minek, a 4 már rohadtul elég nagyon sok embernek."

Azért hogy gyors legyen, komolyabb alkalmazások is simán menjenek, meg azért hogy még elég sokáig ne legyen elavult és jól bírja.

"Processzort nem csak a magok határozzák meg, és az órajel sem a legfontosabb dolog."

Azt is odaírtam hogy atom erős legyen. Szerintem mindent megindokoltam, de amúgy köszi az eddigi tippeket

2016. dec. 25. 12:57
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
#4-es vagyok. Tabletben alap az 5000mAh-s akkumulátor, főleg amelyiken Windows fut.
2016. dec. 25. 13:14
 8/21 A kérdező kommentje:

Ez simán megoldható telefonon is pl

[link]

2016. dec. 25. 13:18
 9/21 A kérdező kommentje:
Ez 10000mAh-s
2016. dec. 25. 13:19
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Az oké, hogy minden szélsőségre van példa, de jelenleg ilyen csúcs készülék nincs ami az összes elvárásod megugorja. Szóval kompromiszum nélkül nem lesz telód.
2016. dec. 25. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!