Összetört a telefonom kijelzője, le lehet menteni valahogy a telefonszámokat a memóriából adatkábellel laptopra?
Verziószám: [link]
Gépről nem tudom megnyitni a névjegyeket, csak a képeket meg a zenéket, de azokat a program nélkül is meg tudtam.
Ahogy olvasom, lehet, hogy problémás a Kies verziója. Azt írják, hogy nem minden verzió teljesen jó minden telefonhoz, ezért voltak, akik úgy oldották meg a dolgot, hogy régebbi Kiest telepítettek. De nem mindenkinek vált be.
Valószínű, hogy a képernyőmentés nem az aktuálisan letölthető verzióról készült.
Ha a Nézet menüben szétnézel, ott nem tudsz változtatni a kinézeten, vagy az opciókon?
Hát ez... érdekes.
Eszerint a 2.6-os és a 3-as Kiest is telepíteni kell, és mókolni velük...
A 3-assal megcsinálod a mentést, aztán kilépsz belőle, indítod a 2.6-ost és azzal megnyitod a contact.sbp fájlt (8. kép)
A 10. kép alapján kijelölöd az összes nevet, ami kell, és a Save as (mentés mint)-re kattintasz (alul átnevezed [teszel bele egy 1-est vagy ilyesmi] és kiválasztod az .sbp fájltípust) aztán Save (mentés).
Aztán újra Kies 3 és megcsinálod a visszaállítást az új fájllal.
Amit linkeltél, az a szerkesztésről szól, tehát igazából lehet, hogy a számodra nincs is sok értelme. De ha felmegy a Kies 2.6 is a másik mellé, akkor érdemes simán megpróbálni azzal a visszaállítást átnevezés és minden nélkül (tehát simán megnyitod vele a fájlt, amit a Kies 3-mal csináltál és visszaállítod).
Egy próbát megér.
Azt hiszem feladom. A 3ast is feltelepítettem, de azt írja, hogy a telefon zárolt állapotban van, miközben hallom ahogy feloldom a zárat az ujjlenyomattal. És már a sajátgépben sem tudom megnyitni a mappákat. Úgyhogy már csak abban reménykedhetek, hogy ha megcsinálják a telefont, nem nullázzák le, vagy ha mégis, akkor utána megpróbálok vmit kezdeni ezzel a programmal, hátha mégis lementett vmit az előző próbálkozásnál.
Köszönöm, hogy ennyit segítettél, főleg karácsonykor... biztos lett volna jobb dolgod is. 3-4 nap óta nálam ez volt az első jó dolog, szóval tényleg nagyon köszi. És boldog karácsonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!