Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Összetört a telefonom kijelzőj...

Összetört a telefonom kijelzője, le lehet menteni valahogy a telefonszámokat a memóriából adatkábellel laptopra?

Figyelt kérdés

2016. dec. 24. 00:06
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
ha csak a kijelző akkor igen
2016. dec. 24. 00:09
 2/52 A kérdező kommentje:
Nem csak az üveg, hanem alatta szét is folyt. Konkrétan a fólia tartja egyben. De be lehet kapcsolni, egyedül a gombok működnek, az érintőkijelző nem. A képeket le tudtam menteni. A biztosítót csak karácsony után tudom hívni, hogy cseréljék ki amit ki kell, de nem szeretném, hogy a névjegyek törlődjenek, nem tudom, hogy a memóriába is belepiszkálnak-e majd...
2016. dec. 24. 00:14
 3/52 A kérdező kommentje:
Egyébként be van kapcsolva, fel is tudom oldani a billentyűzárat ujjlenyomattal, és az értesítéseket is kijelzi.
2016. dec. 24. 00:16
 4/52 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen én be se tudtam kapcsolni nem is volt kijelzője annyira széttört, de mikor USB kábellel bedugtam a laptopba szépen előjött minden, gyorsan lementettem ról a dolgokat és ki is húztam.
2016. dec. 24. 00:17
 5/52 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon sok mappa van, és nem tudom merre keressem.
2016. dec. 24. 00:20
 6/52 anonim ***** válasza:
Lemásolod az egészet aztán ráérsz kiválogatni, letörlöd ami nem kell.
2016. dec. 24. 00:33
 7/52 A kérdező kommentje:
Már átmásoltam mindent, de szerintem a telefonszámok nincsenek ott, a legtöbb mappa üres, és nincs olyan nevű, hogy contacts vagy hasonló... :(
2016. dec. 24. 00:38
 8/52 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mertén a googleval szinkronizálom és be tudok lépni a gépre, szerkeszthetek, törölhetek, hozzáadhatok, stb, a telefonon rögtön frissíti és fordítva is.

Szóval ilyen probléma nem tud érni mint téged.

2016. dec. 24. 00:47
 9/52 TR75 ***** válasza:
100%

Nem írod a márkát.

A Samsungnak a Kies, a Huaweinek és a Honornak a HiSuite a saját programja, amivel biztonsági mentést (is) tudsz csinálni számítógépre is. Nyilván a többi márkának is van ilyen saját programja. Bejelölheted, hogy miket mentsen, aztán vissza is tudod állítani az adatokat.

2016. dec. 24. 02:41
 10/52 A kérdező kommentje:

Samsung S7.

Ezeket a programokat gondolom előtte a telefonra is telepíteni kell, ami nálam nem történt meg. Nálam egy teljesen használhatatlan kijelzőjű telefon, egy adatkábel és egy laptop. Ezekkel kéne vmit kezdenem :(

2016. dec. 24. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!