Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefonból házitelefont...

Mobiltelefonból házitelefont /vezeték nélküli/ hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Létezik-e olyan megoldás, amiből az okostelefont lehetne használni, csak otthoni telefonnak? Nem olyanra gondolok, mint a UPC megoldása (UPC phone applikáció), hanem arra, hogy van-e olyan okostelefon dokkoló, ami az otthoni telefonhálózatra csatlakozik rá.

2016. dec. 23. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"# 9: köszi, de nem ptt-re gondoltam - [link] "

Én se arra amit te linkeltél.

Ha elolvasod, abban teljesen másról van szó. De úgy látom hogy nem ez a lényeg, csak az hogy hajtogasd a magadét.

"Amiről írok, hogy okostelefont lehet otthoni telefonként használni, az létezik, de ezt külön gyártsák és nagyon drága, illetve harmatgyenge a hardver."

Akkor ezek szerint tudod hogy van, csak nem akarod megvenni.

Mi sem vesszük meg neked, nem is csinálunk ilyet.

Sőt, nem is tanítunk meg rá hogy csinálj magadnak.

Ráraksz Skype vagy Viber alkalmazást a mobilra, WIFI-ről hívogathatod a másikat egész nap, SIM se kell bele.

2016. dec. 23. 17:06
 12/17 A kérdező kommentje:

# 11: akkor mégis mit linkeltél be?

Na jó - leírom még egyszer: arról szól a kérdésem, hogy az otthoni telefonvonalat (ami a lakáshoz ki van építve) hogyan lehet használni, egy, már meglévő okostelefonon.

Olyan megoldást már csináltak, ami készülék + bázisállomás és okostelefon maga a készülék (csak annak harmatgyenge a hardver).

"Akkor ezek szerint tudod hogy van, csak nem akarod megvenni." Naná, hogy nem - külön így megvenni, nincs értelme. Egyszerűen csak egy olyan dokkoló, ami bázisállomás szerepét hordozná magában.

"Mi sem vesszük meg neked, nem is csinálunk ilyet."

Senki nem kért meg rá.

"Sőt, nem is tanítunk meg rá hogy csinálj magadnak."

Ha Te nem tudod, hogy van - oké, de nem így kell hirdetni ezt.

(az bezzeg megy, hogy rengeteg képletre adnak választ. Bár lehet, hogy ezt egy házi feladatként való kérdésként kéne kiírnom, máris jönnének rá a válaszok és nem az elterelések).

"Ráraksz Skype vagy Viber alkalmazást a mobilra, WIFI-ről hívogathatod a másikat egész nap, SIM se kell bele."

Úgy beszélsz, mintha ezeket nem ismerné a másik, sőt! Amik ezelőtti csevegők voltak, azokat is ismertem, úgyhogy ennek a téren nem tudsz újat mondani nekem.

Tényleg olyan nehéz a kérdésem.... .

2016. dec. 23. 18:21
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem, nem az. Csak annyira kretén vagy, hogy az már fáj.
2016. dec. 23. 18:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Jó - most már személyeskedünk is?

Amúgy végig ilyenről írtam - [link] csak ennek a bázisállomása a fontos, nem az, ami hozzávaló készülékről.

2016. dec. 23. 19:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Bármilyen hihetetlen, mindenki megértette. Ott van,vegyed, vagy ne vegyed, ennyi.
2016. dec. 23. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

"Amúgy végig ilyenről írtam "

Ez egy komplett vezetéknélküli asztali telefon.

Nem okostelefon + adapter.

A tisztán látás végett belinkelhetnél egy olyat ami a kérdésedben szerepel, amit, szerinted már láttál korábban és okotelefonnal működik, amit azért nem veszel meg mert drága. Abból hátha megtudjuk hogy mit szeretnél valójában.

Mert eddig úgy tűnik hogy csak képzelegsz.

2016. dec. 23. 20:09
 17/17 Alex Fly ***** válasza:

Fogsz egy mobiltelefonos bázisállomást, mellé egy bridge-et a vezetékes hálózathoz; összeszereled, belehelyezed a telefonodba az ahhoz tartozó SIM-et és máris megvan.

Persze a megfelelő frekvencia és szolgáltatási engedélyek beszerzése sem lesz egyszerű, de pár tízmillióból megúszhatod...

2016. dec. 24. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!