Venni szeretnék egy vezeték nélküli headsetet, hogyan tudom használni?
Figyelt kérdés
Csak Zenét szeretnék hallgatni rajta, semmi extra. Csak épp nem tudom hogyan csináljam meg, hogy telefonról indított zenét indítson, ha a lejátszóban zenét váltok akkor az is valtson, stb.. Ja, es hogy más ne tudjon rá csatlakozni és zenét indítani..
Vmint Philips SHB1700/10 - et szeretnék venni, ez erre a, célra megfelelő?
2016. dec. 1. 16:41
1/3 anonim válasza:
Zenehallgatásra vezeték nélküli? Ráadásul mono? Gratulálok. A gombokhoz kompatibilis lejátszó kell mindössze.
2/3 anonim válasza:
Ez egy bluetooth headset, össze kell párosítani a mobiloddal és működik is, beszélgetésre egy ilyen is jó, zenehallgatásra nem vennék ilyen, mert csak mono
3/3 A kérdező kommentje:
1# gratulalhatsz is. 61 éves vagyok. Elnézést kérek, hogy nem értek ezekhez és fel teszek egy kérdést.
2# köszi.
2016. dec. 1. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!