Ha nincs mobiltelefonod, véged van?
Érzed valami olyan hátrányát, ami kifejezetten rosszul érint?
Ha nem, akkor egyszerűen ne törődj vele! A te életed, te döntöd el, hogy milyen eszközöket használsz.
"Én, azon ritka emberek közé tartozok, akik nem használnak mobilt. "
Nem kötelező.
Én úgy vagyok vele, hogy ez egy eszköz. Nem engem irányít, hanem én irányítom vele a körülöttem lévő dolgokat.
Ha akarom, kikapcsolom. Nem arra használom hogy azonnal lássam az ismerősök facebook bejegyzéseit.
Telefonálok, fotózok, jegyzetelek, stb.
Ennyi.
Nem függök tőle, de megkönnyítem vele a saját dolgom.
Ha te máshogy élsz, az a te dolgod.
Kedves Második!
Köszönöm a válaszodat!
"Alapvetően sokáig nekem sem volt, de be kellett látnom hogy a mai világban jó ha van."
Biztos, bár még sosem éreztem a hiányát.
"És az is ha internet is van rajta, mert percek alatt tájékozódhat az ember hírek ügyeken át bármiben (busz,vonat,csomagküldés,időjárás, stb)."
Ez is hidegen hagy. Eleget ülök napi nyolc órában a számítógép előtt, ami érdekel elolvasom. Ha nem ma, akkor holnap. Nem kapok agybajt ha nem tudom naprakészen hogy mi van a nagyvilágban.
"Ezen kívül sokak a közösségi médián keresztül üzennek."
A barátaim, rokonaim megtalálnak, ezek nélkül is. :) Jó, e-mail címem azért van, de ezzel ki is fújt.
"Szóval én léptem előre a világba, kérdező, neked is kéne...hidd el kell."
Elhiszem, hogy megérte Neked. Nekem viszont, nem kellene. :)
"Biztos, bár még sosem éreztem a hiányát. "
A mobiltelefon rengeteg olyan problémát megold, ami nélküle nem is létezne! :)
Valamikor a hajókat se azért építették mert unatkoztak és gyalog is el tudtak volna menni bárhová.
Aki csak a szomszéd faluba szállít, annak nem kellett hajó, aki más országokba, kontinensre, annak kellett.
Ennyi.
Neked biztosan nem kell, mert egyébként nem kérdeznél ilyeneket.
Nagyanyámnak nagyon tetszik a dolog, az ő idejében még elképzelni se tudta volna. Rádiót hallgat a mobilján, fotóz, felhív ha valami gondja van, beintegrálta az életébe. És nem azért mert alap, hanem azért mert hasznát tudja venni.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó!
A "beintegrál" szó nagyon tetszett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!