A lenovo-ben nincs gyárilag beépített jegyzetfüzet?
Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem már jegyzeteket, jegyzetfüzetet vagy jegyzettömböt de egyiket sem találtam
Lenovo p70
2016. dec. 20. 08:44
1/9 anonim válasza:
A5000 lenovomon a google jegyzet töbje van Keep gyárilag rajta és szuper.
2/9 anonim válasza:
Lehet hogy nincs, en sem talalom. Becumi.
3/9 anonim válasza:
De van, az a sárga aminek valamilyen Keep a neve, ahogyan az elő válaszoló is írta.
4/9 A kérdező kommentje:
Én nem találok olyat :/
2016. dec. 20. 10:19
5/9 anonim válasza:
Mondjuk a Google Play lehetőségei mellett elég alja szellemi nyomor azon rugózni, hogy gyárilag van-e rajta jegyzetelő.
6/9 anonim válasza:
#5 pedig jó ha van gyárilag. Például képzelj el egy iPhone-t az iCloudosan szinkronizált beépitett jegyzetek nélkül.
7/9 anonim válasza:
Sok jegyzet app tud szinkronizálni saját szerverre vagy gmailba, úgyhogy fennartom az előbbi álláspontomat. Fél óra alatt át lehet futni pár összehasonlító ismertetőt és beállítani egy szimpatikusat. Jesszusom, nincs rajta gyárilag, most mi lesz?? Amúgy meg nem vagyok én perverz, hogy ájfónt meg ájklódot képzelgessek :)
8/9 anonim válasza:
De ha nincs rajta a keep gyárilag le lehet tölteni google play áruházbol és kész.
9/9 anonim válasza:
Hogy mekkora xar ez az android rendszer! Kiváncsiságból feltettem a Keep-et, csináltam benne egy pár bejegyzést.
Az iPhonomon a jegyzetek között úgy keresek hogy egy csusztatással lehozom a teló alapértelmezett keresőjét, írok 3 betűt a mezőbe és már ki is dobja a találatokat.
Na ezt hogy kell megcsinálni xardrón? Nagyon gyanítom hogy a Leep nincs integrálva a systembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!