Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szelfibotról mi a véleményed?

Szelfibotról mi a véleményed?

Figyelt kérdés
Hasznos vagy nem, ajándékba kapva örülnél-e neki, te vennél-e magadnak, ha igen, akkor milyet?

2016. dec. 17. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem nem kellene, pedig sokszor szelfizek. beállítom az időzítőt, leteszem a telót és kész is a szelfi
2016. dec. 17. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetlen egyszer használtam, amikor Rómába mentünk. Ott jó volt városnézés közben a tömeg fölé emelni (nem magamat fényképeztem, hanem a várost, csak magasabbról)
2016. dec. 17. 08:29
 3/7 anonim válasza:
Elég nagy baromság.
2016. dec. 17. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Akciókamerához nekem is van, hasznos kis kütyü, telefonnal viszont csak egyszer használtam.
2016. dec. 17. 09:18
 5/7 Szirty ***** válasza:
100%

Magamutogató hajlamúak nyilvános helyen kiválóan tudnak vele majomkodni:

https://www.youtube.com/watch?v=1fmQs37YqXg

https://www.youtube.com/watch?v=qo7Vc5HyglQ

2016. dec. 17. 09:33
 6/7 Trevor. ***** válasza:
Nekem kb. a legfölöslegesebb dolog lenne. Életemben jó, ha csináltam 2-3 szelfit a telefonommal, azokat is csak emlékbe, nem posztoltam ki/töltöttem fel sehova.
2016. dec. 17. 12:34
 7/7 anonim válasza:
Én kifejezetten akkor utáltam meg, amikor egy erőszakos csajszi gyakran megállt a sétáink közben, hogy lekapjon vele kettőnket együtt és abba sem hagyta percekig. Irritáló volt, ahogy fogta a kezében a botot és bárgyún vigyorgott a mobilja képernyőbe és tőlem is folyamatosan megkövetelte ugyanezt, hogy az arcizmaim is szinte elzsibbadtak. Azóta sem beszélek vele. :D
2021. ápr. 3. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!