Ma vettem a telefont és máris frissíteni kell?
Gondolom azóta frissítetted és sikerült is, de azért én is válaszolok! :D Ezeke ilyen nagyon pici, apró hibajavítások (például 6.0.0-ról 6.0.1-re) hibajavítások, amitől általában jobban fog működni a készüléked. Nekem is amikor vettem az S7-em evvel kezdte. Nem történik semmi baj. Ilyen jó procival és RAMmal 1-2 perc az egész.
DE! Ha például 6.0.1-ről akarsz 7.1.1-re (mert ha ki fog jönni az Android Nougat akkor máris 7.1.1-re fog frissíteni) akkor már más figyelmeztetést fog kiírni a telefonod. Tájékoztat arról is hogy tedd fel töltőre a telód, és készülj fel arra (hogy ha régebbi telód van) hogy nem 100% hogy ugyanúgy fog működni mint régen. Illetve ezalatt a 30-60 perc alatt nem tudsz semmit se csinálni a telefonoddal. És ha valami hiba történne akkor is valami speckó módon vissza lehet állítani az előző verziót.
Az meg nem igaz hogy elveszted a garanciát hogyha gyárilag kiadott frissítéssel frissíted a telód. CSAK AKKOR VESZTED EL A GARANCIÁT HA BOOT-OLOD A MOBILT! (Boot: a telefon újratelepítése, vagy illegálisan/manuálisan egy teljesen másik Android verzióra való frissítés) Az ilyen icipici frissítésetek nyugodtan telepítsd fel, nem lesz vele semmi baj, lentebb azt is leírják hogy mit tartalmaz ez a frissítés. A nagy frissítések előtt inkább tájékozódj. :)
Nos röviden ennyit kell tudni egy átlagos embereknek a szoftverfrissítésekről :D.
Boldog Karácsonyt!
Android. A csúf neve. Azért mondják így mert az androidos gyártók nem törődnek mi lesz a telóval az eladás után. Egy egy modell 6 honap alatt ki is fut, az alatt van max 1 frissítés, és miután a modell gyártása leállt a gyártósor átáll a következő modellre és nincs mód a régivel kisérletezni a frissítésekkel.
Igy jött be a köztudatba a xardró a xar android rövidítéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!