Érdemes Windows 10-rr frissíteni a telefont?
Már nagyon vártam hogy Jöjjön a frissítés, de most nem tudom, hogy érdemes-e frissíteni?!
Microsoft Lumia 640
Csináltam még a megjelenés követően egy videót róla. Nekem is 640-em van.
Lehet nem valami minőségi videó, de első volt. :)
Természetesen ne vedd ki! Mert ha kiveszed, frissítést követően nem lesznek meg a rá telepített alkalmazások és a rendszer törli az alkalmazásokat róla. Ez egy biztonsági mechanizmus, de ilyen esetben is, csak az alkalmazások törlődnek. A személyes tartalmak nem!
Így mindenképpen azt ajánlom, hogy hagyd benne. Szépen átköltöztet a telepítő neked mindent. Ha valamilyen alkalmazást vettél az is szintén legyen telepítve. Ugyanis előfordul, hogy az alkalmazás fejlesztők még nem adtak ki Windows 10-el kompatibilis frissítést az alkalmazásukhoz. Ettől független ha telepítve van 8.1-en és úgy frissíted 10-re semmi gond nem lesz vele. Ugyan olyan jól fog futni mint 8.1-en tette. Ha pedig ilyen eset is állna fel, csak a fejlesztőre kell várni, hogy tegye elérhetővé Windows 10-en is. Majd utána engedi telepíteni az áruház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!