Vernee Thor, Xiaomi Redmi 3s Prime, Meizu M3s, vagy esetleg valami más?
Régi telefonomat cserélném, és nagyon sokat olvastam az ilyen alsó középkategóriás-középkategóriás ázsiai modellekről.
Most így ez a 3 az ami gondolkodóba ejtett. Mindháromnak meg vannak a maga előnyei, hátrányai
Thor:
+ ár (35ezer forintért is van már)
+ gorilla glass
+ ezért az árért 3 giga ram (persze nem mindegy, milyen az a ram, de nem olvastam arról rosszat)
+ lesz hozzá android 7.0
- kevés érzékelő (pl nincs benne gyro)
- első kamera nem nagy cucc
- kis akksi
- bár rengeteg a jó vélemény, arányban is, de sok helyen sok rosszat is hallani
olcsó, de talán a három közül legkisebb tudású
Redmi:
+ kamera isteni
+ 32gb
+ snapdragon
- drága
legdrágább, de okos okostelefon; talán a három közül leginkább megbízható márka
M3S:
+ mint a Thor, csak picit talán okosabb
+ fémváz
- 2gb ram
mr középérték
Nos, valaki, aki jobban ért a mobilokhoz: melyiket válasszam, ha annyira nem leszek mobil gémer (mostanim egy Navon Mizu D402 :DDD ahhoz képest ez mind szuperszonik lesz), de fb/insta használata azé' jó, s oda képeket is jó dolog lenne készíteni + hát a szokásos telefonos felhasználási elvárások? Mostani mizum 2 évet bírt ki, ezt is 2-3 évre (inkább 3) tervezném
A Redmiben van B20, ha fontos, hogy legyen gyors net szinte mindenhol, akkor ez jelentős előny.
Plusz a MIUI-ban sok extra szolgáltatás van. Rendszeresen frissítik.
Ezek miatt én ezt venném. Most is xiaomim van és a következő is az lesz. :)
Egyáltalán nem mindegy, hogy 3 vagy 3s.
Ez még senkinek sem tűnt fel eddig?
Redmi 3s Prime lett
eddig tetszik
3s Prime-ban 2* akkora háttértár van, nagyobb akku, jobb kamera, és jobb GPU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!