Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vernee Thor, Xiaomi Redmi 3s...

Vernee Thor, Xiaomi Redmi 3s Prime, Meizu M3s, vagy esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Régi telefonomat cserélném, és nagyon sokat olvastam az ilyen alsó középkategóriás-középkategóriás ázsiai modellekről.

Most így ez a 3 az ami gondolkodóba ejtett. Mindháromnak meg vannak a maga előnyei, hátrányai

Thor:

+ ár (35ezer forintért is van már)

+ gorilla glass

+ ezért az árért 3 giga ram (persze nem mindegy, milyen az a ram, de nem olvastam arról rosszat)

+ lesz hozzá android 7.0

- kevés érzékelő (pl nincs benne gyro)

- első kamera nem nagy cucc

- kis akksi

- bár rengeteg a jó vélemény, arányban is, de sok helyen sok rosszat is hallani

olcsó, de talán a három közül legkisebb tudású

Redmi:

+ kamera isteni

+ 32gb

+ snapdragon

- drága

legdrágább, de okos okostelefon; talán a három közül leginkább megbízható márka

M3S:

+ mint a Thor, csak picit talán okosabb

+ fémváz

- 2gb ram

mr középérték

Nos, valaki, aki jobban ért a mobilokhoz: melyiket válasszam, ha annyira nem leszek mobil gémer (mostanim egy Navon Mizu D402 :DDD ahhoz képest ez mind szuperszonik lesz), de fb/insta használata azé' jó, s oda képeket is jó dolog lenne készíteni + hát a szokásos telefonos felhasználási elvárások? Mostani mizum 2 évet bírt ki, ezt is 2-3 évre (inkább 3) tervezném

2016. dec. 13. 00:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A Redmiben van B20, ha fontos, hogy legyen gyors net szinte mindenhol, akkor ez jelentős előny.

Plusz a MIUI-ban sok extra szolgáltatás van. Rendszeresen frissítik.

Ezek miatt én ezt venném. Most is xiaomim van és a következő is az lesz. :)

2016. dec. 13. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Xiaomi Redmi 3 tulaj vagyok, és a kamera isteni.... Hát maximum ebben a kategóriában.... Nappal még egész korrekt, de kicsit homályosban már katasztrófa. Persze tudom hogy nekem van nagy igényem, de pl egy Vernee Apollo Lite már körberöhögi, pedig árban nem sokkal több
2016. dec. 13. 20:19
 13/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
A Xiaomi Redmi 3 állítólag nagyon jó, arról is csak jókat hallottam, sajnos amikor én a Meizu M3 Note-t vettem, akkor nem figyeltem oda a 800Mhz-re, de legközelebb okosabb leszek. Igaz, hogy 2/16-os az enyém, de ez anno megtetszett nekem nagyon és mivel ezt a márkát régóta ismerem, erre esett a választás, pár ezerrel lett volna több akkor a Xiaomi.
2016. dec. 13. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mindegy, hogy 3 vagy 3s.

Ez még senkinek sem tűnt fel eddig?

2016. dec. 13. 21:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Redmi 3s Prime lett

eddig tetszik

2016. dec. 19. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a Thor is tud annyit mint a Redmi 3s Prime és sokkal olcsóbb, de te tudod.
2017. jan. 1. 12:15
 17/17 BM-Striker ***** válasza:

3s Prime-ban 2* akkora háttértár van, nagyobb akku, jobb kamera, és jobb GPU.

2017. jan. 1. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!