Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meizu M3 Note vagy Xiaomi...

Meizu M3 Note vagy Xiaomi Redmi 3 PRO?

Figyelt kérdés
Hosszú távon melyik telefon megbízhatóbb?
2016. aug. 15. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Xiaomi-nak gyorsabb a processzora, de a Meizu összeségében jobb, már ha abból is a 32 gigásat veszed!
2016. aug. 15. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, a 32GB-os verziót szeretném. :)

Köszönöm a választ!

2-3 évig kibírják ezek a telefonok? A Xiaomi vagy a Meizu a megbíhatóbb márka?

2016. aug. 15. 14:47
 3/4 anonim válasza:

Manapság akármit veszel ugyis elromlik 1-2 éven belül valamilye(egyik gombja vagy akármi).

Tapasztalatból mondom, hogy a Xiaomi megbízhatóbb, jobban össze van rakva, nem sokkal, de aki kritikus szemmel nézi a dolgokat annak ez feltűnik. Egyébként dizájnra szerintem a meizu jobb. Mindenképp úgy vedd, hogy legyen rá legalább egy év garancia (javaslom az eustock.hu-t)

Olyan dolgokat hallottam a mostani készülékekről, hogy sok a gyári hibás(nincs térerő, nem fog hálózatot, nem jó a mikrofonja), de mivel gari van rá, úgyis kicserélik.

Nagyjából ennyi.

2016. aug. 17. 23:33
 4/4 Kadik ***** válasza:

Redmi 3 Pro!!!

A Xiaomi megbízhatóbb (no meg a MIUI op.remdszer is!)

[link]

Én itt vásároltam (Banggood) 40.000 volt nincs többlet költség. Korrektek. 1 év garancia.

2016. szept. 24. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!