Ellopták az Iphone 5S telefonomat. Van rá esély, hogy megkerül?
Buszon utaztam haza, valahogyan kicsusszant a zsebemből a telefon, és az ülésen maradt. Leszálltam, utána már csak pár megálló volt, faluról van szó, mindenkit ismertem a buszon, kivéve egy ismeretlen nőt, aki az előttem lévő széken ült, később megtudtam, hogy csatlakozással továbbutazott.
Amikor észbe kaptam, hogy nincs meg a telefonom, felvettük a kapcsolatot a buszsöfőrrel, átnézte az egész járművet, telefon sehol. Csörgettem a számom 2 órán át, mindig teljesen kicsengett. Aztan egyszercsak váltott nem elérhetőre, gondolom az illető kivette a kártyát, vagy kikapcsolta a telefont.
Find my Iphone nem működik, a telefon sajnos offline módban van.
A kártyát letiltattuk, hogy ne lehessen róla hívni, de a kártya 15 napig hívható legyen.
Holnap tervezünk rendőrségi bejelentést tenni, valahogyan le tudják nyomozni a telefon utolsó helyzetét, amikor még a SIM-kártya benne volt?
A készüléken 6 karakteres kód és ujjlenyomatvédelem van, ezt milyen könnyen lehet áttörni? Van rá esély, hogy valaki tudja újra használni a telefont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!