Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopták az Iphone 5S telefono...

Ellopták az Iphone 5S telefonomat. Van rá esély, hogy megkerül?

Figyelt kérdés

Buszon utaztam haza, valahogyan kicsusszant a zsebemből a telefon, és az ülésen maradt. Leszálltam, utána már csak pár megálló volt, faluról van szó, mindenkit ismertem a buszon, kivéve egy ismeretlen nőt, aki az előttem lévő széken ült, később megtudtam, hogy csatlakozással továbbutazott.

Amikor észbe kaptam, hogy nincs meg a telefonom, felvettük a kapcsolatot a buszsöfőrrel, átnézte az egész járművet, telefon sehol. Csörgettem a számom 2 órán át, mindig teljesen kicsengett. Aztan egyszercsak váltott nem elérhetőre, gondolom az illető kivette a kártyát, vagy kikapcsolta a telefont.

Find my Iphone nem működik, a telefon sajnos offline módban van.

A kártyát letiltattuk, hogy ne lehessen róla hívni, de a kártya 15 napig hívható legyen.

Holnap tervezünk rendőrségi bejelentést tenni, valahogyan le tudják nyomozni a telefon utolsó helyzetét, amikor még a SIM-kártya benne volt?

A készüléken 6 karakteres kód és ujjlenyomatvédelem van, ezt milyen könnyen lehet áttörni? Van rá esély, hogy valaki tudja újra használni a telefont?

2016. dec. 12. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én kaptam már vissza telefont mert kiesett a zsebemböl a buszmegáloban ,de azon nem volt semilyen képernyö feloldo zár igy a megtalálo felhivták anyukámat ő meg férjemet hogy megvan a telefonom mehetek érte.
2016. dec. 14. 05:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Rendőrségen voltál? Talán leadja az enyveskezű, ha rájön hogy nem tud vele semmit kezdeni.
2016. dec. 14. 07:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen,van rá esély.Az előző telefonom én is a buszon hagytam és még aznap vissza adták.Viszont kevés ilyen becsületes ember van :(
2016. dec. 14. 16:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Visszakerült hozzám a telefon!
2016. dec. 18. 18:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez remek! Mesélj, mi történt?
2016. dec. 18. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok hogy jutot vissza hozád ?
2016. dec. 19. 05:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Ismerősöd lopta el?
2016. dec. 19. 12:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Végülis nem a buszon vesztettem el, hanem az utcánkban. Aztán az egyik gyerek bevitte, a szülei megtalálták, és mivel tudták, hogy elveszett a telefonom, visszahozták. :)
2016. dec. 19. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!