Telefont szeretnék felvenni hány évesnek kell lenni ahhoz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Egy régebbi kérdésben találtam.
Csak a szolgáltatót kellett volna felhívni telefonon, ha a keresés nem megy.
Telekom:
Telenor:
Vodafone:
"A szerződéskötésre hozd magaddal személyi igazolványodat (vagy útleveledet, vagy új típusú jogosítványodat), lakcímkártyádat és egy három hónapnál nem régebbi közüzemi számlát (víz-, gáz- vagy villanyszámla), ami a lakcímkártyádon lévő címre szól. A közüzemi számla helyett megfelel a három hónapnál nem régebbi vezetékestelefon-számla, kábeltévé- vagy internetszámla, illetve bankszámlakivonat is.
Elképzelhető, hogy a szerződés kötése előtt előleg befizetésére kérünk, ugyanis minden esetben hitelképességi vizsgálatot végzünk, de ezen összeget a harmadik befizetett számlát követően jóváírjuk egyenlegeden."
Mindhárom szolgáltatónál prepaid szolgáltatás vásárlásához elég a személyi.
Készülékvásárláshoz pedig pénz kell, akkor nem kérnek más okmányt és az se számít ha még nem vagy 18 éves.
B&szki, ennél zavarosabb kérdést se olvastam már hónapok óta.
Szerintem ha adósságba akarod magad sodorni, akkor Inkább nyelvtankönyvet vegyél részletre.
> Elég lett volna egy IGEN vagy NEM
Egy nem eldöntendő kérdésre ez elég logikátlan elvárás, de rendben:
> Telefont szeretnék felvenni hány évesnek kell lenni ahhoz?
NEM.
"Utolsónak: Viszont mindhárom szolgáltatónál be kell töltened a 18-at ahhoz, hogy előfizetés legyen a neveden."
Olvasd el a kérdést. Ott van fent vastag betűkkel. Idézem:
"Telefont szeretnék venni ..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!