Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi van a 2016-os jailbreakekke...

Mi van a 2016-os jailbreakekkel? Hogyan tudom ismet megkapni az EREDETI cydiat?

Figyelt kérdés
Ios6 és ios7-ben folyamatosan jailbreakeltem az ipadomat appcake ingyenes programok, amik amugy penzesek, barrel es meg sok mas. Akinek jailbreakelve volt az eszkoze az tudja, nos mar asszem az ios 10-nel vagyunk:D es nem igazan foglalkoztam jailnreakkel pedig folyamatosan jailnreakeltem regen youtube videok es google cikkek osszesitett segitsegevel, viszont az elmult ket evben sose talaltam semmit, se google-on se youtube-n csak ilyen "toltsd le valamilyen weblaprol xy jatekot, nyisd meg zard be inditsd ujra es ott kesz a cydia. Ezek sose valtak be nalam, szoval esetleg valamilyen tuti jailbreaket valaki ismer ami tenyleg jo, es nem ilyen 'semi jailnreak'-re gondolok, az nem cydia. Ja es nem update jailbreakre. Hanem szuz ipadra jailbreaket tolteni. Valami nyero otlet? Vagy hozzaertes igy 2016-ban? ( regebben egyszerubb volt. )

2016. dec. 6. 22:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Most tele van a net kamu videókkal, amit ajánlok:

Szifon oldlal és az "everythingapplepro" youtube csatornája

Jelenleg 9.3.3 a max szoftver ami törhető, újabb jelenleg nincs.

(Szerintem sokat kell majd várni, mire a 10-est feltörik)

2016. dec. 7. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!