A Samsung Galaxy A3 (2016-os változat, Android 5.1-el) milyen telefon?
Mármint a telejesítménye
Lehet-e rajt normálisan, nagyobb akadozások, lefagyások nélkül böngészni, chatelni stb.
Hello. Nekem A5 (2016) volt, elképesztően jó telefonnak tartottam, szép kijelzővel. Viszont az A3 gyorsabb (komolyan). Kevesebb a kisebben az akadás, szaggatás a sima HD kijelző végett (az A5-ben FULLHD van, és a hardver kicsit szenved, hogy meghajtsa). Főbérlőmnek A3 van, Ő szereti.
Úgyhogy nem, nem fog akadozni, max., ha telepakolod rengeteg alkalmazással, képekkel, stb.. De nekem az idei Samsung A szériával pozitívak a tapasztalataim.
Hát a Snapdragon 410 nem éppen egy mai darab, a 1,5GB ram se sok, de amúgy ettől még a mindennapi használat során bőven elégnek mondható.
Viszint amennyibe ez a telefon kerül, abból a pénzből lehet frissebb hardverrel szerelt, több rammal ellátott készüléket is venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!