Hogy kell Ovistore-ról letölteni? Bővebben lent.
hogyan kell letölteni ovistre-ról ha már megvan a regisztráció és kiválaszottam az alkalmazást és ott van olyan hogy download és akkor küldenek egy sms-t a telefonra hogy leötlöttem e és akkor a telefon fel akar menni a netre de ott hogyan tovább? vagy le lehet tölteni sz-gépre is?:s
Hülyén fogalmaztam meg lehet hogy rossz kategoriába raktam a kérdést ezér elnézést..aki tud segítsen vagy ha tudtok még más oldalakat ahol ingyenesen le leht tölteni dolgokat ( mobile9.com és a nokiaprogramok.hu-n kívül)
Üdv
A telódon van wifi? Mert ha igen, akkor frissítsd az alkalmazást, utána nyisd meg, válaszd ki ami kell és download. (Legyél bejelentkezve végig ovi-ra) Miután letöltötte, fel is telepíti. Nem nagyon ajánlom, mert az ingyenes alkalmazások nagy része trial verziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!