Miért mondják a lumia telefonokra hogy rosszak és semmire sem jók? És a windows rendszerre?
Figyelt kérdés
Harmadik napja használok egy lumia 640-es készüléket és nem értem hogy miért mondják azt hogy egy halott rendszer, használhatatlan, lefagy, nincs rá alkalmazás stb. Fő telefonom egy huawei p8, de szerintem az android semmivel sem jobb. Legfeltűnőbb különbség számomra az hogy androidon használni kell a clean mastert vagy más takarítóprogramot, de lumián nem kell használni. A másik meg hogy windowson egy kicsit lassabban, néhány mp-vel később nyílnak meg az alkalmazások. Úgyhogy szerintem nagyon jó rednszer a windows és nem tudom hogy sokaknak miért vannak problémájuk a rendszerrel.2016. dec. 4. 11:50
11/13 anonim válasza:
Ja és akkor mindenki fogja be a pofáját csak mert te nem tapasztaltál 3 nap alatt semmit? :D
12/13 Szirty válasza:
"Ja és akkor mindenki fogja be a pofáját csak mert te nem tapasztaltál 3 nap alatt semmit?"
Inkább csak annak kéne aki hülyeségeket ír.
13/13 anonim válasza:
Nem féltek tőle, hogy elavul a win?
Már kapni is alig lehet lumiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!