Miért mondják a lumia telefonokra hogy rosszak és semmire sem jók? És a windows rendszerre?
Azért mert ájfon és android búzák!
Egyébként fölösleges ezt feszegetni, mert ennek sosincs jó vége.
"androidon használni kell a clean mastert vagy más takarítóprogramot"
A lóf..szt kell. Csak ésszel kell használni és nem kell telepakolni minden felesleges szarral a telefont. Értelmes ember elkerüli a Clean Mastert...
Én amúgy nagyot csalódtam a WP-ben, mert sokkal nagyobb jövőt vártam tőle, ehelyett mi lett ebből? Semmi.
Korábban ezekről szólt az állítólagos előny:
- hosszú üzemidő (közben merülnek mint az állat, az androidnál meg egyre jobb az üzemidő,nagyobb telep, doze mód, stb)
- folyamatos frissítések, arról volt szó, hogy a legkisebb telók is évekig kapnak friss rendszert. Aztán elkezdték bejelenteni hogy ja amúgy ez és ez és ez a teló már nem kap...majd kijött egy félkész WP10, hát remek. Ezzel szemben az Almások tényleg mindig megkapják a frissítéseket, de még az android is jobban áll...plusz utóbbira ott vannak a nem gyári rendszerek, pl CM ami újabb 1-2 évet ad a telefonnak.
- gyorsaság és stabilitás...ja vannak lassú animációk, meg összeomló rendszer, hát nagyon jó.
Mindemellett, sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem azonos kategóriát hasonlítanak össze.
Mind amikor az iPhone vs. Android "harcban" egy 30 ezres androidoshoz hasonlítanak egy 200+ ezres csúcs készüléket.
Hasonló a helyzet a WP téren is. A windowsos telefonok inkább az "olcsóság" jegyében terjedtek, olcsó húsnak meg híg a leve...
És még ami eszembe jutott:
Régen tényleg ritka szarok voltak az alsó-közép kategóriás androidos telefonok. Csak azóta fordult kettőt a világ a Sony és Samsung telókat kiszorították a jó árú kínaiak.
Már kevesebb pénzért is van ujjlenyomat olvasó, vállalható kijelző és erős hardver, jó üzemidő, korrekt tárhely, fém ház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!