Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A T-comnál kicserélik a...

A T-comnál kicserélik a "sima" SIM-kártyát micro SIM-re? A számot meg szeretném tartani.

Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 16:27
 1/6 Zzzoli ***** válasza:
Kivágják neked, de magadnak is kitudod egy ollóval. Berajzolod és kivágod én és még sokan mások így csináltál.
2016. dec. 3. 16:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ingyen vagy ki kell fizetni?
2016. dec. 3. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:

A Telekom nem vágja ki a SIM kártyát! Az amúgy is rongálásnak számít.

Ha beviszed, akkor ingyen kicserélik Micro SIM-re.

2016. dec. 3. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
En bevittem egy kis szervizbe,es ingyen,percek alatt meretre vagtak,szo nelkul...
2016. dec. 3. 18:19
 5/6 Zzzoli ***** válasza:
Nekem a telekomos srác másodpercek alatt kivágta a céges telefonkártyát. Belerakta egy kis karos kivágóba, aztán mehetett is a telefonba.
2016. dec. 3. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Menj be a T-com üzletbe, ingyen cserélik. Az is lehet, hogy kivágják, de ha emiatt nem lesz jó, akkor meg kicserélik.

Ha "gsm-boltban" vágatod le vagy otthon te csinálod meg és elrontod, akkor biztos csak pénzért cserélik.

2016. dec. 4. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!