Sokkal jobban megéri Huawei P9 plust venni, mint sima P9et?
Figyelt kérdés
Már van egy 32gbos micro sd kártyám, úgyhogy a belső tárhely közötti különbség nekem annyira nem számítana, meg igazából az, hogy a képernyő szebb, az sem érdekel annyira, így csak a RAM különbség marad. Még azt kérdezném, hogy alkalmazásokat is át lehet tenni a micro sdre?2016. júl. 16. 09:44
2/5 anonim válasza:
A belső tárt egyáltalán nem helyettesiti a sd! A sd-re lehet tenni filmet, zenét stb de nem lehet használni appokra. Ha valaki azt mondja hogy de igen lehet ilyen olyan progikkal meg beállitásokkal az hülyeséget beszél ne hallgass rá.
3/5 anonim válasza:
De lehet használni xD
Az előző beszél hülyeséget.
Persze kell hozzá root, de ma már ez nem annyira nagy dolog... Olyan mintha Windowson rendszergazda lennél.
4/5 anonim válasza:
Ugy nézem hogy az EVO-L29-nek ugyanannyi a tárja és a memoriája mint a plussznak. Ezen kivül csak a képernyőméret ami számit. Az 5.5 incs talán tul nagy, szoval szerintem elég a sima L29.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is az L29-et találtam a legjobb megoldásnak, csakhogy Magyarországon én nem találtam, ami nekem fontos tényező, meg a 3 év garancia is jó lenne... :(
2016. júl. 26. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!