! SEGÍTSÉG! Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
sony ericsson w595 teló. teljes mértékben le volt merülve, mert már fél éve nem használtam. most töltőre dugtam, fél órája tölt, és azóta nem kapcsol be, csak a navigombtol balra fekvő 3 gomb pirosan világít. de csak az a három!!!!! ilyet még sose csinált2010. máj. 1. 07:39
1/3 anonim válasza:
várj türelemmel. szerintem egy pár óra és lesz kép is, de valószínűleg az akksid elfingotta magát!
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon jo! sikerült. még hagytam egy 15 percig és magátol bekapcsolt!! :D
2010. máj. 1. 08:05
3/3 anonim válasza:
remek! akkor hagyd fent töltőn amíg fel nem tölt és nézd meg, hogy meddig bírja ha kész a feltöltés. ha nagyon kevés ideig akkor vegyél új akksit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!