Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt vegyek 50 000...

Milyen mobilt vegyek 50 000 Ft ár körül?

Figyelt kérdés
Már eleve azt sem tudom eldönteni, hogy klasszikus vagy érintőképernyős. Melyik a legjobb ebben az árkategóriában (funkcók)
2010. ápr. 30. 23:21
 1/7 anonim válasza:
O.o
2010. ápr. 30. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nokia 5800 például elég jó szerintem ebben az árban, ha újat vennél.
2010. máj. 1. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Sony Ericsson c901!! Nekem is az van es imadom!Olyan jo kepeket csinal,es olyan jo a kepstabilizatora...

Imadom (De ez nem erinto kepernyos)

2010. máj. 1. 00:12
 4/7 anonim válasza:
68%
Szerintem sokan az érintőképernyős mellet döntenek. De szerintem nem jó (bár ez csak az én véleményem). Azért nemjó mert ha elcsúszik az érintőpanel akkor szerelő vagy ha NAGYON megnyomódik kidobhatod. Ha betörik ugyanúgy. Pl.: A nem érintőképernyős mobiloknál csak a képernyőpanelt kell kicserélni 5000Ft Az érintőképernyősnél meg annyit amennyiért megvetted mert dobhatod is ki. Meg ha egyszer bekrepál a képernyő nemreagél akkor 10000Ft Meg állandóan lefagy a képernyője. Szerintem maraggy egy hagyományosnál az is tud olyan sokat mint az érintőképernyős ha nem többet...
2010. máj. 1. 01:02
 5/7 anonim válasza:
100%
Bekrepál, Maradj* Az előző voltam csak azért mert elírtam...
2010. máj. 1. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten ajánlom az érintőképernyős telefonokat! Nagyszerű, kényelmes rajta olvasni, webezni.

Most egy Galaxy Spica-t használok, használtan vettem pontosan 50.000 Ft-ért a vaterán. Android oprendszer van rajta, nagyon szeretem.

Van hátránya is: nagyon kevés ideig birja az akkumlátor (1-2 nap).

Szerintem ennyi pénzért ez a legjobb telefon, amit kaphatsz!

2010. máj. 1. 01:28
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

a galaxy spica tényleg jo választás. nekem érintőképernyős telom van. sztem az érintőképernyő sokkal jobb, de csak akkor igazán jo, ha tényleg érintőképernyő, és nem nyomóképernyő, mert az érintőképernyőnek két fajtája van. a REZISZTÍV és a KAPACITÍV...a rezisztív egyszerű, hagyományos képernyő mely olyan, hogy a valodi képernyő fölött van egy vékony fólia, hajszálnyira a képernyőtől és amikor a folia összeér a kijelzővel, akkor reagálk a telo! a kapacitív technológia van pl. az iphone-ban. ez olyan, hogy ez már tényleg érintő képernyő, mert kis panelek vannak a kijelzőben (itt nincs fólia), és ha az ujjad hozzáér, akkor valami elektronos izé-bizé történi, és akkor reagál a telo. egyébként a kapacitív technológia CSAK UJJAT ÉRZÉKEL!!!!!!!! HIÁBA NYOMKODOD CERUZÁVAL, VAGY STYLUSSAL! viszont a rezisztív, az ujjal is, és cerkával is kezelhető. részletesebben itt olvashatsz:

[link]

egyébként naon jo telo pl a nokia 5800(rezisztív), vagy a samsung monte

2010. máj. 1. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!