Hogyan tudom megnezni, hogy van e a telefonomon mobilnet?
Nem arra gobdolok, hogy mennyit neteztem az egyenlegembol, hanem hogy egyaltalan van e a telefonomon mobilnet.
Egy 10 eves SIM kartyat hasznalok.
Akkor még nem hasznalt senki mobilnetet, ezert nem is vettem a SIM kartyamra akkor.
De azota a szolgaltatom lehet, hogy biztositott az ido mulasaval par mega ingyen netet, ezert is szeretnem megnezni, hogy nincs-e rajta.
Ez hogy lehetseges?
Helló,
Nem jellemző, hogy a szolgáltatók "csak úgy" adnak mobilnetet, de a legbiztosabb, ha megkérdezed őket, akár telefonon (1220: Telenor, 1230: Té, 1270: Vodafone).
Ezen kívül mindegyik szolgáltatónál tudsz felhasználói fiókot regisztrálni a honlapjukon (annál a szolgáltatónál, akié a SIM), és utána ott is tudsz csomagot váltani, infókat megnézni stb.
Ha tényleg olyan régi a SIMed, akkor érdemes bemenni az üzletbe és megkérdezni, hogy nem kellene-e kicserélni újabbra -- főleg ha mobilnetezni is szeretnél. Van pár olyan dolog, ami a régebbi SIMekben még nincs benne, de az újabbakba már beépítik. Itt arra kell gondolni, hogy nagyobb sebességet tud, hatékonyabban használja a hálózatot, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!