Melyik éri meg jobban? IPhone 6s vs. IPhone 7?
Figyelt kérdés
Semmit extrára nem kellene. Nem játszok, csak fotóznék, Facebook, insta meg ilyenek.2016. nov. 28. 13:46
1/6 anonim válasza:
attól függ mit akarsz fotózni, ha tájakat,épülteket stb akkor samsungot vegyél, ha magadat a tükörben akkor iphone 7
2/6 anonim válasza:
Ja, Samsung a legjobb, néha kicsit felrobban, de és akkor? Oda se neki.
3/6 anonim válasza:
Drága fényképezőt választottál magadnak. FB meg instát meg minden teló tudja futtatni.
4/6 anonim válasza:
Döntsd el te:
Azt megjegyzem, hogy az iPhone 6S még mindig jó készülék. Az IPhone 6s és az IPhone 7 között nincs túl nagy különbség, hogy feltétlenül megérje az utóbbi. Mint írom ez az én véleményem, igazán te tudod, mire adod ki a pénzt, mi számít jobban neked, de annyira nem hoz lázba az iPhone 7, hogy mindenféleképpen megérje kiadni rá a pénzt.
6/6 anonim válasza:
Én a 6S-t választanám, mert -bár kicsit régebbi- még mindig jó készülék, és a jack-bemenet sem hiányzik róla(nekem ez fontos szempont :)). Talán még árban is elfogadhatóbb, és valószínűleg nincs akkora előnye a 7-nek, hogy megérje(4s - 5; 5s - 6 alapján gondolom ezt, az újnak még nem néztem utána).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!