Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik éri meg jobban? IPhone...

Melyik éri meg jobban? IPhone 6s vs. IPhone 7?

Figyelt kérdés
Semmit extrára nem kellene. Nem játszok, csak fotóznék, Facebook, insta meg ilyenek.

2016. nov. 28. 13:46
 1/6 anonim válasza:
42%
attól függ mit akarsz fotózni, ha tájakat,épülteket stb akkor samsungot vegyél, ha magadat a tükörben akkor iphone 7
2016. nov. 28. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Ja, Samsung a legjobb, néha kicsit felrobban, de és akkor? Oda se neki.
2016. nov. 28. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Drága fényképezőt választottál magadnak. FB meg instát meg minden teló tudja futtatni.
2016. nov. 28. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el te:

[link]

[link]

Azt megjegyzem, hogy az iPhone 6S még mindig jó készülék. Az IPhone 6s és az IPhone 7 között nincs túl nagy különbség, hogy feltétlenül megérje az utóbbi. Mint írom ez az én véleményem, igazán te tudod, mire adod ki a pénzt, mi számít jobban neked, de annyira nem hoz lázba az iPhone 7, hogy mindenféleképpen megérje kiadni rá a pénzt.

2016. nov. 28. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Egyértelműen S7Edge
2016. nov. 29. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a 6S-t választanám, mert -bár kicsit régebbi- még mindig jó készülék, és a jack-bemenet sem hiányzik róla(nekem ez fontos szempont :)). Talán még árban is elfogadhatóbb, és valószínűleg nincs akkora előnye a 7-nek, hogy megérje(4s - 5; 5s - 6 alapján gondolom ezt, az újnak még nem néztem utána).
2016. nov. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!