IPhonet vagy androidos telefont éri meg jobban venni?
Android= Nyílt, személyraszabható rendszer.
IOS= Zárt, biztonságos rendszer.
Az Apple termékek azért dragábbak, mert az Apple pont erra épít.Mind a 2 rendszer kiváló, csak attól függ, mire használod.
Ha hosszú távra tervezel akkor megéri az Iphone, én egy 2013 ban vásárolt 5S-t használok ios10-el de a mai napig minden alkalmazás, játék kiválóan, gyorsan akadás mentessen fut.
és még 2 évig simán fogom tudni használni, mivel még az ios 11 is kijön rá.
Használtam androidot is, azzal se volt semmi gondom csak 2 év után már nem jött ki az új droid a telefonomra így nem éreztem frissnek, naprakésznek a készüléket, ez miatt is váltottam iphonra mert azok 4-5 évig támogatottak.
Persze ha 1-2 évente úgyis cseréled akkor tök mindegy mit veszel mert ennyi idő alatt a droid se igen lassul be.
Ha meg hosszútávra tervezel akkor mindképp Iphone, és 4-5 évre lebontva már nem is számít olyan drágának, mert pl 5 év alatt "elfogyasztasz" 2 csúcskategóriás androidot az drágább lesz mint az Iphone...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!