Miért jó egy országnak, hogy a mobilinterneten a voice szolgáltatást (skype, viver stb. ) korlátozza, hiszen a mobilinternet is üzlet nekik?
Figyelt kérdés
Egyesült Arab Emirátusok, skype, viber korlátozva, csak hekker vpn programmal lehet használni egy ideig,pedig 1gb internet 100 dirhan( 8000ft) egyszerűen nem értem....2016. nov. 24. 11:29
1/5 anonim válasza:
Ezekben az országokban azt is korlátozzák, hogy a nap melyik percében vakarhatod a töködet, hála a vallásnak. Ha pedig nem tetszik akkor lelőnek. Szerinted?
2/5 anonim válasza:
Felteszem nem tudják megadóztatni. A mobil hívásokon pl nálunk is van adó, de a voip szolgáltatásokon, mint a skype hívás nincs.
4/5 Wadmalac válasza:
Az okostelók elterjedésébe csaknem teljesen belehalt az SMS, most jön a GSM hanghívások ugyanilyen halála.
A netes hívások által generált minimális adatforgalom ára köszönő viszonyban sincs a hanghívások percdíjain hajtható pénzzel.
Csak viszonyításként, 1 perc szövegelés Viber híváson kb. 240 kB adatforgalom. T-komnál az én előfizetésemhez plusz 1 GB havi adat kb. 1600 Ft. Ez 4369 perc viberes beszélgetésre elég, ha csak arra használnám. Ez 36 filléres percdíj.
GSM hívásnál 20 Ft-os percdíjjal ez 87.381,- Ft-ba kerülne.
Assz'em így érezhető, mi fáj a szolgáltatóknak.
:D
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, én is az adóra tippelek, de csak az Emírségekben(Dubai, Abu Dhabi) van ez a probléma, Szaud Arábia, Kuwait, Bahrain jól használtam a skypot, még az internet is gyors volt Bahrain ban( 75mg bit/sec)
2016. nov. 26. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!