Miert nem működik a 4g mobilinternet a Samsung galaxy s5 telefonomon?
Figyelt kérdés
200MB mobilinternetem van de sosem jön be a 4g a samsung galaxy s5 telefonomon ezert sokkal lassabb az internetem mint a többieknek. Mi lehet a probléma vagy mit tudnék csinálni?2016. nov. 22. 14:31
1/6 meszike91 válasza:
200 mega az vicc.
Nézd meg a hálózati beállítzásokat. Esetleg cseréltesd ki a sim kártyát.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom ezért is akarok majd nagyobb internetet venni(500MB)
Egy sima kártyacsere megoldás lehet?
2016. nov. 22. 22:25
3/6 meszike91 válasza:
Ha régi a kártya, akkor igen.
Szerintem 1 giga a minimum, ha valaki rendszeresen használja is a mobilnetet. De nekem 5 giga van.
4/6 A kérdező kommentje:
Masfél 2éves lehet a kártya holnap megprobálom kicserélni remélem igy jó lesz.
Még várom az ötleteket hátha tud valaki mást is
2016. nov. 22. 22:41
5/6 anonim válasza:
Hívd fel a szolgáltatót, ők tudnak ebben segíteni. Nekem is volt ilyen hiba, aztán kiderült, hogy az ő rendszerükben volt a hiba. Kb. 10 perc alatt javították.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kártyacsere megoldotta a problémát ÉS megfogsdtam a tanácsot az 1gb mobilnettel kapcsolatban is.
2016. dec. 3. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!