Iphone 5s-t megéri venni?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s6 edgém van és el szeretném adni.A gondjaim vele:lassú,melegszik,kicsi az aksija,idegesít a hajlított kijelző,nem mennek rajta a játékok,túl nagy méretezésű,gyakran lassul,félek,hogy felrobban.Feltettem a netre,hátha kell valakinek,egy csávó rám írt,hogy adna érte egy gyönyörű iphone 5s-t,64 gb-s,karcmentes,új aksis,garanciális még vagy egy másfél hónapig.A pénzügyekben úgy egyeztünk meg,hogy ad ötvenkilencezer forintot,meg az iphone-t,plusz egy tokot.Az iphone 5-s hardverét jól ismerem,mert van egy ipad mini kettőm,amivel benyaltam,mert gyári hibás volt,de szerencsére kicserélték,azóta panaszoktól mentesítve használom,csak annyi vele a gond,hogy 16 gb-s.Szóval a kérdésem konkrétan az lenne,hogyérdemes-e még erre váltani.Vagy már inkább gondolkozzak följebb?A válaszokat köszönöm.2016. nov. 23. 22:20
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem érdemes 5S-t venni. Inkább SE, ha mindenképpen Iphone. Vagy bonyolítsd le vele az üzletet, add el az 5S-t és vegyél SE-t. 16GB miért kevés? Sok zene, film, meg fényképed lesz rajta? Iphone-ra úgysem töltögethetsz fel ilyeneket olyan egyszerűen, szóval ezt azzal úgysem fogod megtenni, szóval elég a 16GB szerintem.
2/7 anonim válasza:
#1 Volt mar iphoned? Ugyanannyira egyszerű rátenni bármit mint androidra csak nem Windows intezot vagy Total Commandert használsz hanem iTunest..
A kérdésre válaszolva, nem éri meg már 6 alá menni már, kivéve ha jutányos áron jutsz hozza, vagy ajándékba kapod mert akkor meg simán jo.
3/7 anonim válasza:
Ez az üzlet így korrekt nagyon, de az 5S nem lesz gyorsabb, csak stabilabb legfeljebb.
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy ipadon a you tube miért szaggat,ez minden ios-es cuccnál így van?
2016. nov. 23. 23:13
5/7 Ypszilon1980 válasza:
#2: Nem volt még Iphone-om, de én is így értettem a nem egyszerű dolgot, ahogy te írtad le. Csak van, akinek ez bonyolultabb, mint az intézős verzió. Egyébként ezt én nem érzem hátránynak, viszont nem tudm miért kell túlbonyolítani.
7/7 A kérdező kommentje:
Miért is lenne kamu?
2016. nov. 25. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!