Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s-t megéri venni?

Iphone 5s-t megéri venni?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy s6 edgém van és el szeretném adni.A gondjaim vele:lassú,melegszik,kicsi az aksija,idegesít a hajlított kijelző,nem mennek rajta a játékok,túl nagy méretezésű,gyakran lassul,félek,hogy felrobban.Feltettem a netre,hátha kell valakinek,egy csávó rám írt,hogy adna érte egy gyönyörű iphone 5s-t,64 gb-s,karcmentes,új aksis,garanciális még vagy egy másfél hónapig.A pénzügyekben úgy egyeztünk meg,hogy ad ötvenkilencezer forintot,meg az iphone-t,plusz egy tokot.Az iphone 5-s hardverét jól ismerem,mert van egy ipad mini kettőm,amivel benyaltam,mert gyári hibás volt,de szerencsére kicserélték,azóta panaszoktól mentesítve használom,csak annyi vele a gond,hogy 16 gb-s.Szóval a kérdésem konkrétan az lenne,hogyérdemes-e még erre váltani.Vagy már inkább gondolkozzak följebb?A válaszokat köszönöm.

2016. nov. 23. 22:20
 1/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem érdemes 5S-t venni. Inkább SE, ha mindenképpen Iphone. Vagy bonyolítsd le vele az üzletet, add el az 5S-t és vegyél SE-t. 16GB miért kevés? Sok zene, film, meg fényképed lesz rajta? Iphone-ra úgysem töltögethetsz fel ilyeneket olyan egyszerűen, szóval ezt azzal úgysem fogod megtenni, szóval elég a 16GB szerintem.
2016. nov. 23. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:

#1 Volt mar iphoned? Ugyanannyira egyszerű rátenni bármit mint androidra csak nem Windows intezot vagy Total Commandert használsz hanem iTunest..

A kérdésre válaszolva, nem éri meg már 6 alá menni már, kivéve ha jutányos áron jutsz hozza, vagy ajándékba kapod mert akkor meg simán jo.

2016. nov. 23. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez az üzlet így korrekt nagyon, de az 5S nem lesz gyorsabb, csak stabilabb legfeljebb.
2016. nov. 23. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy ipadon a you tube miért szaggat,ez minden ios-es cuccnál így van?
2016. nov. 23. 23:13
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
#2: Nem volt még Iphone-om, de én is így értettem a nem egyszerű dolgot, ahogy te írtad le. Csak van, akinek ez bonyolultabb, mint az intézős verzió. Egyébként ezt én nem érzem hátránynak, viszont nem tudm miért kell túlbonyolítani.
2016. nov. 23. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Ez a kérdés kamu
2016. nov. 24. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Miért is lenne kamu?
2016. nov. 25. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!