Iphone 5s megéri? Na várj, írom a részleteket.
Szóval én nem használom másra a telefont mint telefon, sms, email, facebook, időjárás, navigáció, böngészés. Semmi más nem érdekel.
Olcsóbb sony, samsung droidos telefonok már ezekre is elég problémásak voltak. Lett aztán egy microsoft -os, az egészen jól bírja és működik, csak kevés a belső tárhely, az sd -ről meg nem minden működik rendes sebességgel, meg most már az aksi se olyan mint régen volt.
Paramétereiben már messze jobb androidos telefonokat lehet venni egy 5s árából, de a kérdés ami felmerült bennem, hogy ezek már tényleg normálisan használhatóak? Nevesebb kínaiakra gondolok. Vagy inkább arról van szó, hogy az andoridot a felhasználó fekteti meg az ilyen olyan ellenőrizetlen alkalmazásokkal? ... és ezért lehetett jó nekem a microsoft -os szintén zárt rendszerű telefon?
Az enyémnek 1 év után már marha gyenge az akksija. Egyébként szeretem, azokra, amit írtál, bőven elég a 16 gigás tárhely is. A saját navigációs rendszere (TomTom) viszont ritkán frissül, kevés kiegészítő infó van benne, ha arra is használod, le kell tölteni mást (a Sygic pl. jó, offline módban is, bár nem ingyenes.)
Olcsóbban kapsz jó androidost, pl. az LG-k (G2, G3, Flex) nagyon rendben vannak, nálunk több családtagnak is az van.
iPhone 5S jo!
Nekem igaz SE van de csak azert mert ez volt promocioban, de ugyanolyan mint az 5S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!