Kalman98 kérdése:
Van egy 4. gen. IPod touchom 6.1-es szoftverrel. Ujra szeretném telepiteni de nem tudom hogyan? . Olvássátok el a részleteket alul.
Figyelt kérdés
Ma megprobáltam jailbreakelni evasi0n-el. Meg is csinálta eddig nem volt semmi gond. Amikor belelépek a cydia-ba akkor azt kéri hogy töröljek valamit mert nincs elég hely. Kitöröltem egy csomo zenét és amikor visszamegyek egyből bezárodik. Szóval nem tudtam belépni a cydiaba. Ezután ujrakapcsoltam hátha akkor jo lesz. De nem . Még rosszabb . eltűnt egy csomo ikon. Pl: kamera, jegyzetek, naptár, apple store, mail. Ezután az itunes ből ujra akartam telepiteni. Ez nem sikerült. Ezért letöltöttem egy 6.1-es és 6.1.2-es frimware-t. Betallóztam az itunesből és akkor se tudtam telepiteni. Azt irta ki hogy ismeretlen hiba. Aztán DFU modba tettem és ugy probáltam telepiteni a szoftvert de ugyanazt irta ki. Most jelenleg nem kapcsol be (gondolom mer DFU modban van) muszály lenne ujratelepitenem valahogyan. Valaki ad nekem egy gyors segitséget? .2013. márc. 20. 18:37
1/1 anonim válasza:
1. Legyen a legfrissebb iTunes feltelepítve.
2. Kapcsold ki az iPodot.
3. Csatlakoztasd a kábelt a számítógéphez (de ne az iPodhoz még)
4. Indítsad el az iTunest.
5. Tartsad lenyomva a Home gombot, és csatlakoztasd a géphez az iPodot. Ne engedd el, csak akkor, ha meglátod a "Csatlakoztassa az iTuneshoz" szöveget az iPodon.
6. Az iTunesnak érzékelnie kell a Recovery módban levő iPodot.
7. Restore/Visszaállítás. Az Itunes letölti a 6.1.3-as iOS-t, és feltolja. Mindent töröl. Lesz egy szűz iPodot ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!