WC-be ejtettem a huawei p8 lite-om. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 2mp-ig lehetett vízbe,mert egyből észrevettem és kivettem,szárítottam nagyon sokáig a "kézszárítóval".Egy kis idő után ki írta,hogy nincs szolgáltatás vagyis nem érzékelte a simet..aztán meg ugyanugy volt,minden oké volt vele,de az első és a hátsó kamera tiszta pára és levagyok merülve,ez kb 2 és fél órája volt,felmerjem rakni töltőre?és a kamerával mi lesz?2016. nov. 23. 17:06
2/15 A kérdező kommentje:
és ha most belerakom és reggel 7fele kiveszem?szükségem van rá holnap
2016. nov. 23. 17:27
3/15 anonim válasza:
Kapcsold ki, szedd szét, akkut vedd ki és hagyd megszáradni. Nem kell hajszárítózni, reggelre megszárad. Töltőre ne rakd addig.
4/15 A kérdező kommentje:
nem lehet szétszedni,akkut se lehet kivenni
2016. nov. 23. 17:40
5/15 anonim válasza:
Dehogynem lehet szétszedni! Minden telefont atomjaora tudsz bontani, így ezt is.
6/15 A kérdező kommentje:
nem fogom felfeszegetni,vissza se tudnám rakni
2016. nov. 23. 17:43
8/15 A kérdező kommentje:
bírom ezeket a semmit nem segítő válaszokat:D
2016. nov. 23. 19:45
9/15 anonim válasza:
",szárítottam nagyon sokáig"
Egy fenét sokáig.Még azokat a telefonokat is hosszabb ideig kell szárítani, amelyeket szét lehet szedni.
Nyugodtan szedd szét szárításhoz, mert a garit már úgyis buktad.
10/15 A kérdező kommentje:
mégis,hogy szedjem szét?
2016. nov. 23. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!