Huawei p9 miért halom sok helyt h nem ér semmit?
Egyszerű az ok. Kínai. Ezért mondják rá, hogy szar. Ezt teljesen kínai márka, de a kínaiak közül a "zászlóshajó". Ne felejtsük el, hogy ma már a Samsungot és a Sonyt is Kínában szerelik össze (mint mindent szinte, ami kisebb egy autónál). A Xaomi és társai kínai telóktól óva intenélek (de lehet ez is csak személyes előítélet), de a Huaweiről én még rosszat nem hallottam, pár ismerősömnek van, egyikük a Huawei Honor 6 telóját nagyon dícséri. Nekem abban a szériában a grafikus chip (videókártya, ha úgy tetszik) nem nyerte el a tetszésemet (Mali márkájú), a Mali-400, 450, meg valami más jelűt használnak, csúnya vele a játékok nagy része, és nem is túl fürge. Ezen kyvül mindent tudnak, amit egy elismertebb márkájú teló.
A P9 ahogy látom specifikációban eléggé ott van. 8 magos proci, 3 GB ram, 32 GB tároló, 428 ppi-s IPS kijelző, szóval jónak néz ki, csak sajnos ebben is egy Mali grafikus chip dolgozik (Mali-T880MP4), nem tudom, hogy az mennyire jó, de a régebbi Mali-400 és 450-nel volt dolgom, hát nem voltam lenyűgözve. Nekem a Sony Z3 compactomban az Adreno 330-as nagyon szép grafikát ad (párom Z5-ösében meg az Adreno 430, szerintem nem kell ragoznom).
1#
Mali chip bőven jó a P9ben.
Andero lehet, hogy erősebb, (+ pár fps) de többet eszik az aksiból jóval.
Nekem a tavalyi note 5-ben Mali-T760MP8 dolgozik, és minden játék maxon megy, ugyan olyan minőségben, sebességel mint az akkori csúcsnak számitó andero 430as telókal.
Szóval ami meg a p9ben, van az már a andero 530al hozható szóba.
Kicsit se számít szr grafikus chipnek:D
A kirin procija meg tökéletes a full hd kijelzőjére.
Összegezve akik fikázzák a P9-et, azok okosteló analfabéták, és csak abból indulnak ki, tyű kínai teló, akkor az tuti rossz..
oké utolsó, én mali-s tapasztalatokat írtam.
Én nem voltam megelégedve velük. Ettől függetlenül kétségtelen, hogy a Huawei egy kitűnő ár/érték arányú telefon, bőven felveszi a versenyt a Sony/Samsung telókkal. Én soha nem fikáztam, csak mert kínai, és nem is fogom.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!