Mi a véleményetek az olcsobb kínai mobilgyartokrol? (Umi, Honor, huawei, xiaomi, lenovo stb) Megéri ilyeneket venni?
Karácsonykor új telefont szeretnék venni Honor 7et nézegettem ÉS egyéb kinai telefonokat az áruk ÉS nagyobb akksiuk miatt is.
Vagy maradjak a drágább samsungnál amelyek eddig mindig hamar belassultak és akksiuk is kisebb.
Pro ÉS kontra érveket is szeretnék
Válaszokat előre is köszönöm!
Pro:
Ugyanaz a hardver, elérhetőbb áron.
Kontra:
Nem nagyon van.
Érdemes a már kiforrottabb Xiaomi és Huawei típusok között válogatni.
+ ott van a Meizu márka, csak nekik még nincs B20 támogatású termékük (viszont nem értem őket, miért kell külsőre iPhone-t koppintani).
Egy ideje, a kínai márkák között is kinőttek azok, amik az árukhoz képest, megfelelő minőséget képviselnek, vagyis nem lehet mindenre rámondani, hogy gagyi.
70K-ért kapsz egy Vernee Apollo Lite okostelefont:
Új android rendszereket ugyanugy megkapjak mint a nagyobb gyártók? Nem használnak olcsobb anyagokat? Olyat is hallottam h nem.is olyan specifikációk vannak a telefonba mint amit írnak.
Honor 7ről vélemények?
Igen.
Modelltől függ.
Az csak no-name gagyi telefonoknál van.
Honor 7 jónak számított tavaly(gyakorlatilag Huawei p8 kedvezőbb árú verziója volt), de most mér a Honor 8 , Honor 7 lite, és Honor 7i, Huawei P8, P9 lite mind jobb vételek nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!