Kínai eBayes iPhone dokkoló tönkre teheti az akksit?
" de tanúsítványról gondolom nem is hallottak,"
Nekünk ehhez mi közünk van?
Vagy jót veszel és működik, vagy egy sz@rt és tönkrevágja a telefonod.
Mi nem tudunk felelősséget vállalni rá, hidd el.
1000 forintos necces (mert a szállításra is megy valamennyi). Valamivel drágábban már biztos vannak jók.
Egyébként a töltő csak egy kapcsolóüzemű táp, ha megfelelő a feszültség és nem gyullad ki, akkor nem teheti tönkre a telefont. A töltés szabályozását a telefonban lévő elektronika végzi.
Utolsó már vártalak :)
3 eredeti töltőkábelem van hozzá, de egyszerűen nem kényelmes. Vettem már utángyártottat is 5 ezerért, 2 hetet bírt aztán nem töltött. Apple kiegészítők kösz de inkább kihagyom.
Ui: ha kszáomi 'aktuális heti 50 ezres világverő' mobilom lenne, mindenki máshogy állna a kérdéshez
Akkor megvan már az a hülye aki mindig fonetikusan próbálja meg leírni néhány márka nevét, de az sem jön össze neki :/
Én pedig azt hittem hogy valami régi 7 szenny Samsungod van, amivel lehúztak és flusztrált lettél amiért ennyiért jobb telókat is kapni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!