Xperia z5 premium megéri az árát?
Megéri megvenni?
Karácsonyig szerintetek mennyit fog még csökkenni az ára?
Illetve ti fekete vagy ezüst színben vennétek meg? :D
Nem éri meg.
Az árához képest gyenge.
Nagyon melegszik.
A kamera a híresztelések ellenére szar.
A 4k kijelző sem ér sokat, csak marketingfogás.
Menyid lenne telefonra?
Max 140e Ft.
Igazából azért venném ezt elsősorban, mert most Z2-m van és meg vagyok vele teljesen elégedve. És igazából ennek tetszik a formája, kialakítása is.
Te tudod, a te telefonod lesz. De a sony eléggé a béka segge alatt van mostanság...
Nekem egyik ismerősöm most karácsonykor vált z2ről, jelenleg a Honor 8 az esélyes nála. Neked is ezt tudom ajánlani. Esetleg a huawei p9, oneplus 3 még jó lehet.
Nagy Sony rajongóként én azt mondom,hogy most nem éri meg tőlük venni.
A Z1 és a Z1 Compact óta alig tudtak kihozni valami ütőset,az anyagminőség gyatrább,a hardver régebbi és gyengébb mint a mostani csúcs,egyre kevesebb a vízálló,gyatra képeket készít a jó szenzorok ellenére,és még lehetne sorolni.
Én terveztem Z5 Premiumot,de mikor utánanéztem és rájöttem hogy 100 ezerért Snapi 820-as Xiaomi Mi5-t kapok a Snapi 810 helyett,valamint 125ért Mi5s-t Snapi 821-el,Sony IMX378-as szenzorral meg 4GB/128GB tárhellyel,QC3.0-al,akkor letettem a Sonyról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!