Dani50 kérdése:
Lg g2 vagy lg g3? telhesen összezavart a sokféle válasz azt irták a g3 rol hogy rosszabb mert szaggat de mostmár hogy uj rendszer van rajta igy is a g2 alatt naradt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 23:06
21/25 A kérdező kommentje:
igy figim csinálni a g2 őtvis igy csináltam anno
2016. nov. 24. 07:19
22/25 A kérdező kommentje:
mèg az kenne a kérdèsem hogy a g3 wifin nemtalálja az ujvandroid frissítèst akkor lg pc suittal tudom frissiteni?
2016. nov. 24. 11:55
23/25 Alex Fly válasza:
Csak a PC Suite-on keresztül tudod. Ezt írtam az előző kommentemben.
24/25 anonim válasza:
Jaj en vaygyok az aki kiprobalta a mortal combatot meg 6.0 som van nagyon uulye vagyom bocsi xdddd nekem g4 em van nem 3 nagyon faradt lehettem aznap.
25/25 A kérdező kommentje:
azzal próbáltam de elsöre 25℅ nál megakadt utána kètszer us ki irta 10 èsv12% higy sikertelen ez nièrt lehet?
2016. nov. 25. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!