Milyen Androidos telefont vegyek 50000 körül?
Figyelt kérdés
Nem muszáj, hogy valamelyik népszerű cég gyártsa (sony, samsung stb), csak legyen magyar garancia. Xianomi, Elephone ilyesmikre gondoltam.2016. nov. 21. 21:03
1/11 A kérdező kommentje:
A jó akkumulátor nagyon fontos, ezt kihagytam.
2016. nov. 21. 21:05
2/11 anonim válasza:
55K-ért, Xiaomi Redmi 3S Prime okostelefont az Eustockból.
3/11 A kérdező kommentje:
Eléggé átgondolatlanutl tettem fel ezt a kérdést szóval ami fontos:
Kb 5 colos legyen
hosszú akkumulátor üzemidő (nem zavar ha vastagabb az átlagnál)
LTE képes
Játékra, olvasásra, filmnézésre, használnám leginkább (néha telefonálnék is vele :D)
2016. nov. 21. 21:21
4/11 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik köszi, még írhattok ötleteket, mindenre kíváncsi vagyok.
2016. nov. 21. 21:24
5/11 anonim válasza:
Black Friday leárazások:
Itt van még Vernee Apollo Lite 4G+ Phablet, kb. 52.500 Ft-ért (ingyenes kiszállítással Magyarországra).
6/11 anonim válasza:
Nézd meg a Navon Mizu D504-et. Nekem ilyenem van, az aksija 2 napot bír ki feltöltés nélkül úgy hogy használod. Én a navon mizu d504-et ajánlanám. 5 colos kijelző 1GB Ram 5.1es android 4.0 bluetooth. Csak az a baj hogy az interneten semmi nincs róla. Én az euronicsból vettem és jól működik!
7/11 anonim válasza:
Előző, az a navon fele annyiba kerül mint amennyit a kérdező fizetne érte, és még annyit se feltétlen ér meg....
Kérdező, Xiaomi Redmi 3s prime, az eustockból. Én is ezt mondom, a létező legjobb telefon 50 000 ért. Hatalmas akku idő, nagyon jó kamera, erős hardver, LTE, tökéletes.
8/11 |Orfeusz| válasza:
B20 képes Xiaomi 3S-t (alias 3 Prime) ajánlom. Fémből van, príma hardver, hatalmas akksi, elfogadható kamera. Van B20-mentes verzió is, ne olyat vegyél.
9/11 SuperBen válasza:
Huawei P8 Lite (pont 50 000 Ft), nekem is ilyen van, én utálom egy iPhone után, de ennyiért nem kapsz jobbat.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, utánaolvastam és a Xiaomi Redmi 3S Prime mellett döntöttem :)
2016. nov. 21. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!