Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone-hoz nem igazán...

Windows Phone-hoz nem igazán értek, még csak a felületet próbáltam ki eddig. Megér (het) i venni Lumiát?

Figyelt kérdés

Telefon csere / vásárlás előtt állok, és nem tudok most dönteni hogy váltsak-e másik rendszerre.

Eddig okostelóból csak androidot használtam, nem túl erős telefonokon. App rengeteg van rá, gyorsan lehet telepíteni rá, és sok ingyenes van.

Ezzel ellentétben elvileg WP-ra alig van alternatíva, vagy fizetős, illetve túl egyszerű az oprendszer, és bugos, hibás, bár android is szeret lassulni fagyni (eddigi telefonjaimon).

Szóval nem tudok dönteni, nekem inkább megbízható, telefonálásra (jó hangja legyen, erős térerő, másik fél is halljon normálisan) illetve netezni, zenét hallgatni, videózni / fényképezni használható minőségben, és néha házszámos navi-ra való telefon kéne.

Ezek eddig amit néztem: LG G3 Beat, LG K10, esetleg Magna vagy L Bello, Lumia pedig a 640 XL

Kérnék véleményeket ellenük is mellettük is, de inkább a rendszerhez szóljatok hozzá. Köszi.

Ja és iPhone, illetve Blackberry nem kell.

2016. nov. 21. 16:50
1 2
 11/11 Ghost135 válasza:
Ez így igaz! Az elején nekem is fura volt használni de gyorsan meg tudtam szokni! frissítés is érkezik rá rendszeresen meg fog is mivel a támogatás meg lesz a jövőben is! Új funkciókkal is bővítgetik időnként a telefont és az alkalmazásokat is!! Én csak ajánlani tudom!!
2016. nov. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!