Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone-hoz nem igazán...

Windows Phone-hoz nem igazán értek, még csak a felületet próbáltam ki eddig. Megér (het) i venni Lumiát?

Figyelt kérdés

Telefon csere / vásárlás előtt állok, és nem tudok most dönteni hogy váltsak-e másik rendszerre.

Eddig okostelóból csak androidot használtam, nem túl erős telefonokon. App rengeteg van rá, gyorsan lehet telepíteni rá, és sok ingyenes van.

Ezzel ellentétben elvileg WP-ra alig van alternatíva, vagy fizetős, illetve túl egyszerű az oprendszer, és bugos, hibás, bár android is szeret lassulni fagyni (eddigi telefonjaimon).

Szóval nem tudok dönteni, nekem inkább megbízható, telefonálásra (jó hangja legyen, erős térerő, másik fél is halljon normálisan) illetve netezni, zenét hallgatni, videózni / fényképezni használható minőségben, és néha házszámos navi-ra való telefon kéne.

Ezek eddig amit néztem: LG G3 Beat, LG K10, esetleg Magna vagy L Bello, Lumia pedig a 640 XL

Kérnék véleményeket ellenük is mellettük is, de inkább a rendszerhez szóljatok hozzá. Köszi.

Ja és iPhone, illetve Blackberry nem kell.

2016. nov. 21. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Windows Phone az utolsokat rugja, szerintem nem erdemes venni. Esetleg ha bebizonyitjak hogy utolerik az iPhonet es az Androt.
2016. nov. 21. 17:17
 2/11 A kérdező kommentje:
De mit jelent hogy utolsókat rúgja? Nem lesz rá app vagy frissítés? Esetleg biztonsági problémák?
2016. nov. 21. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem veszi, nem éri meg az egész.
2016. nov. 21. 18:42
 4/11 A kérdező kommentje:
De ha kifejtenéd esetleg, nem kell papagáj módjára leírni ismételni amit már más is leírt.
2016. nov. 21. 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen kifejteni? Nem veszi senki, tehát nem éri meg rá alkalmazást fejleszteni, nem fejlesztenek alkalmazást, nem jönnek új vásárlók, ez hosszútávon nem nyereséges.
2016. nov. 21. 19:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a fejlesztő és az eladó, nekem nem kell hogy nyereséges legyen, csak használni akarom, és nem 100+ appal telenyomni a telefont, csak ami lényeges. Felhasználói oldalról érdekel a rendszer. A másik a 2 év gyártói garancia ami a lumia mellett szól.
2016. nov. 22. 06:08
 7/11 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. nov. 22. 06:10
 8/11 Ghost135 válasza:
Helló! Szerintem meg megéri a Windows phone! Stabilnak nagyon is az! Minden elvégezhető rajta ugyan úgy mind a többi platformon!! jól bírják az akkujuk is és gyors telók! App szempontjából is jól tele van! ami a lényeg az rajta van vagy beszerezhető az áruházból!!!
2016. nov. 22. 09:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de mégis tartok tőle. Elkényelmesedtem az androiddal, már amennyire tudtam. Kérdésem, külső alkalmazást is enged telepíteni? Vagy zárt mint a régi wp?
2016. nov. 22. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:

A wp ugyanúgy zárt rendszer, mint a korábbiak, vagy az iPhone. Alkalmazás azért van rá, frissítést is küldenek, átlagban havonta. Mint telefon a 640 jó, nincs vele gond.

Sok androidos nem tudja megszokni a csempés felületet, úgyhogy ha teheted, próbáld ki vásárlás előtt.

Ha csak arra kell, amit fent írtál, akkor használható lesz.

2016. nov. 22. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!