IPhone 6S le van blokkolva az iCloud. Vásárlás előtt állok. Miben korlátoz engem, ha blokkolva van az iCloud?
Figyelt kérdés
Lehet ez ellen valamit tenni?2016. nov. 21. 16:23
1/10 anonim válasza:
Nagyban korlatoz. Marmint egy 800 dollaros iphone kb 40 dollart er ha le van blokkolva, a kepernyojet eggyiert lehet eladni. Esetleg meg az aksijat par dollarert, haba attol fugg milyen allapotban van.
Az alaplap kuka, a kodolas miatt.
2/10 anonim válasza:
Akkor van egy papírnehezéked, másra nem jó
3/10 A kérdező kommentje:
És ezt sehogy nem lehet feloldani? Nézelődtem a neten használt iPhonekat keresgélve, és renget találtam, amit a "tökéletes állapotban van, csak le van blokkolva" szöveggel próbáltak meg eladni.
Értem én, hogy biztonságos a rendszer, de ezt sokszor az Aple ügyfelei sínylik meg.
Sehogy nem lehet feloldani? Tényleg semmilyen mód nincs rá a helyes kód beütésén kívül?
És említettétek, hogy nagyban korlátoz a használatban. Böngészni, telefonálni, fotózni nem tudok vele?
2016. nov. 21. 22:55
4/10 csempéző vizipisztoy válasza:
Ez a lényege, hogy semmit se lehessen ellene tenni. Ha ellopják a telomat, az a minimum, hogy ne tudják használni!
5/10 anonim válasza:
Ez egy baromság az apple részéről.... Semmi értelme ennek, hisz ha ellopják úgyse kapom vissza a mobilomat, akkor meg nem mindegy? Ez csak az apple féle majmolás egyik példája.
6/10 anonim válasza:
Utolsó, most komolyan? Azért can az egész, hogy elvegye a tolvajok kedvét,mert minek lopná el, ha nem tudja eladni
7/10 anonim válasza:
És mégis rengeteg Iphone-t lopnak el, talán mégsem működik a dolog? Tehát zagyvaságokat beszélsz.
8/10 anonim válasza:
Nagy része meg is kerül mert ott a Find my Phone az iCloudban, meg a Lost Mode.
9/10 anonim válasza:
Jah nyilván... Keress másik barmot aki elhiszi ezt neked.
10/10 anonim válasza:
Milyen baromról beszélsz? A Lost Mode az amikor elvesztetted az ipbonet és az icloud weboldalon aktivalod hogy elveszett, ha a telot valaki rákapcsolja wifire rögtön jön egy email hogy a telo online van és akkor megnézed a Find my Phone-al a térképen hol van. Na jó, ha tömbházat ad ki akkor nehéz lesz, de akkor is több mint semmi például a droid esetében. Ha meg kisutcában házszámhoz visz akkor nyert ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!