Hogyan tiltsam le a kártyám iCloud Családi megosztásból?
Figyelt kérdés
Én vagyok a szervezője a családi megosztásnak amibe több haveromat is meghívtam - eredetileg hogy ők is én én is havonta sokkal kevesebbet fizessünk az Apple Music után, így most 450 Ft. Viszont most látom hogy a kártyám is meg van osztva és az egyik "családtag" alkalmazásom belüli vásárlása is tőlem lett le vonva. Nem gond mert meg adja viszont én ki szeretném kapcsolni hogy ne tőlem vonja le hanem mindnekinek a saját kartyajarol ami szinten meg van adva neki.2016. nov. 20. 11:16
1/1 anonim válasza:
Hehehe :-D
2 megoldás létezik.
1. Family menüből kitörlöd őket.
2. Gyerkőcnek állitod be őket és beteszed az opciot hogy ha ők le akarnak tölteni akármit neked jön egy üzi amire OK-t kell adjál, addig nem tudják letölteni. Ebben igaz hogy annyi a hátrány hogy ingyen appot sem tudnak letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!