Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert nem csinalnak olyan...

Miert nem csinalnak olyan akkut amivel egy iphone 1hetig legalabb birná?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el hogy nemtudnak csinálni. Az valaszoljon aki megtudja valaszolni miert nem lehetseges?
2016. nov. 21. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Van olyan akku, de az nem fér bele az iphonba.
2016. nov. 21. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
lehetne csinalni, csak nem ferne a zsebedbe a telefon :)
2016. nov. 21. 15:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Van kisebb, telefonba való méretben is olyan akksi. Volt erről cikk, majd megkeresem. Nagyon sokáig (több napig bírná a telefon) de jelenleg olyan sok lenne az előállítása, (+kisérleti stádiumban van) hogy nem érné meg megcsinálni, alkalmazni, neked megvenni!
2016. nov. 21. 15:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt ertem,hogy litium ionos akku van kulsois amit taskaban hordanak most nagy divat de mas technologiaval nemlehet gyartani ami egy hetig birna?
2016. nov. 21. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, más technologiaval sem lehet jelenleg gyartani.
2016. nov. 21. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Biztos van már rá technológia csak egyeseknek nem érdekük hogy megjelenjen.

Amúgy meg most az akkumulátor elég nagy tabu, főleg mióta az apple felkapatta a Note 7-es dolgot.

2016. nov. 22. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo, ne higyj a sok konteos hulyenek, nincs semmifele "titkos" technologia, amit nem akarnak a "tudjukkik" hogy hasznaljuk.

A muszaki eletben rengeteg szempontot kell figyelembe venni, amik mind befolyasoljak azt, hogy milyen technolgiak es termekek kerulnek a fogyasztokhoz. Itt van nehany:

- ar

- tartossag

- gyarthatosag

- megbizhatosag

- biztonsagos hasznalat

- fizikai meretek

ez csak ami hirtelen az eszembe jutott, de biztosan van meg tobb tucat. Ezek a szempontok gyakran egymasnak is ellentmondanak, ezt hivjak celkonfliktusnak.

A muszaki fejlesztesben a sok szempont kozott kell megtalalni egy kompromisszumos egyensulyt, azaz soha nincs " abszolut jo" megoldas, csak "eleg jo".

Az adott muszaki szinvonal most azt teszi lehetove hogy olyan akkud legyen a telefonodban, amilyen. Ez sokkal jobb mint 10 eve volt, de 10 ev mulva meg jobbak lesznek.

2016. nov. 22. 08:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyébként minden héten feltalálnak elvileg egy ilyen akksit ... nem olvasod eleget az Origót o.O
2016. nov. 23. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat de nemtudom kinek hidjek en ugy tudtam eleg ehhez v.mi mas anyagnak az ionja aminek joval tobb az elektronszama igy ugyanannyi helyen elfer mint a litium es kivezetesnel meg egy mini transzformator biztositana a megfelelo erosseget. Vagy nincs ilyen anyag? De sztem en annak hiszek aki azt irta h. Valakiknek nem erdekuk mert sztem azok a nagy iq emberek mar megcsinaltak sztem...
2016. nov. 23. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha te mindenkeppen az elmebeteg konteokban akarsz hinni akkor higyj abban.
2016. nov. 24. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!