Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy j5 (2016) vagy...

Samsung galaxy j5 (2016) vagy Sony xperia E5?

Figyelt kérdés
Nekem eddig csak Sony-m volt. Nem szimpatizáltam a többi telefonnal. A Samsungot egy telekomos ajánlgatta nagyon. Nektek mi a véleményetek?

2016. nov. 21. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a J5-öt venném. Egyrészt azért, mert néha kell a változatosság, másrészt meg azért, mert nagyon jó, minőségi készülék. Szeretni fogod. Kb 4 éve léptem át Samsungra sima Androidról, azóta úgy vagyok vele, hogy nem is kell más gyártó terméke. Amíg el nem követnek valami irdatlanul negy baklövést, addig biztosan.
2016. nov. 21. 14:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is egyre inkább hajlok a változtatásra, nézek sok teszt videót. És nagyon valószínű, hogy a Samsung lesz.

Gondoltam kikérem mások véleményét, akik már tapasztaltabbak ilyen téren :)

Nagyon köszönöm, hasznos volt, amit írtál!

2016. nov. 21. 14:13
 3/8 meszike91 ***** válasza:
100%
Nem szeretem a samsungot, de itt a j5 a jobb. A sony mobil ülzletága teljesen lecsúszott. Nem tudnak versenyképes terméket piacra dobni.
2016. nov. 21. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül egyértelműen a J5, bár elég gyenge a felhozatal..
2016. nov. 21. 18:45
 5/8 anonim válasza:
100%

Óriási nagy baklövésnek számít,ha felrobban a telefon? :D

Amúgy J5, nekem is az van :)

2016. nov. 21. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

:D igen, az elég nagy baklövés. De az egy konkrét terméknél volt esedékes. És nem rovvant fel minden 10-edik darab. A Samsung korrekten járt el az ügyfelekkel, térítette a kárt :) és ezt az apró bakit leszámítva a Note 7 egy álommobil volt :)

Továbbá ott a Galaxy S7, S6, Note 4, Note 5, ezek mind csúcs készülékek amikre egy rossz szava nem lehet az embernek :)

A héten kezdtem el az S6 mellé haználni egy 2013-mas Samsung Galaxy Note GT-N 5100-as tabletet. Azt hittem, lassú lesz meg minden, és kellemesen csalódtam :) pedig az már nem mai technika.

Szóval igen, 1-2 Note 7 felrobbamt, de vannak a Samsungnak nagyon ütős készülékei. Szerintem ez a kis incidens megbocsájtható :D az egyes voltam :)

2016. nov. 21. 23:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát igen, a számomra megfizethető kategóriában nincs túl nagy választék. De ez a 2 még azok közé tartozik. Nekem jelenleg egy 3 éves xperia sp-m van, és nagyon esedékes lenne egy csere, új előfizetéssel.

Köszönöm szépen a hozzászólásokat, és a véleményeket! :)

2016. nov. 22. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem j5, én is azt fogok venni kb 2 hét múlva.
2016. nov. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!