Samsung galaxy j5 (2016) vagy Sony xperia E5?
Köszönöm, én is egyre inkább hajlok a változtatásra, nézek sok teszt videót. És nagyon valószínű, hogy a Samsung lesz.
Gondoltam kikérem mások véleményét, akik már tapasztaltabbak ilyen téren :)
Nagyon köszönöm, hasznos volt, amit írtál!
Óriási nagy baklövésnek számít,ha felrobban a telefon? :D
Amúgy J5, nekem is az van :)
:D igen, az elég nagy baklövés. De az egy konkrét terméknél volt esedékes. És nem rovvant fel minden 10-edik darab. A Samsung korrekten járt el az ügyfelekkel, térítette a kárt :) és ezt az apró bakit leszámítva a Note 7 egy álommobil volt :)
Továbbá ott a Galaxy S7, S6, Note 4, Note 5, ezek mind csúcs készülékek amikre egy rossz szava nem lehet az embernek :)
A héten kezdtem el az S6 mellé haználni egy 2013-mas Samsung Galaxy Note GT-N 5100-as tabletet. Azt hittem, lassú lesz meg minden, és kellemesen csalódtam :) pedig az már nem mai technika.
Szóval igen, 1-2 Note 7 felrobbamt, de vannak a Samsungnak nagyon ütős készülékei. Szerintem ez a kis incidens megbocsájtható :D az egyes voltam :)
Hát igen, a számomra megfizethető kategóriában nincs túl nagy választék. De ez a 2 még azok közé tartozik. Nekem jelenleg egy 3 éves xperia sp-m van, és nagyon esedékes lenne egy csere, új előfizetéssel.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, és a véleményeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!