Samsung Galaxy A3 2016 vélemények?
Figyelt kérdés
Nemsokára új telefont veszek, és ez tetszik, meg a Sony Xperia XA. Most egy Samsung Galaxy S Duos 2-m van, és nem tudom, merjek-e megint Samsungot venni. Hosszú távra vennék, ez a telóm 2 éves, és 2 problémám van vele: az akksija olyan szinten kuka, hogy töltő nélkül már nem is működik, fel is van púposodva, rendeltem is bele újat, hogy amíg nem veszek új telefont, tudjam használni. A másik gondom, hogy rendkívül idegesítően be van lassulva. Nincs tele alkalmazásokkal, és túl sok képem meg zeném sincs. A kérdés az, hogy találkozhatok-e ezekkel a hibáknál egy új Samsungnál is? Azt hallottam, hogy az akksi-probléma meg a lassúság Samsung-típushiba, ez még mindig így van? Ráadásul az A3-asnak nem cserélhető az akksija, számíthatok arra, hogy másfél év után bekrepál? :/ Bocsi a kisregényért :)2016. okt. 21. 16:23
1/11 anonim válasza:
A lassúság nem Samsung, hanem Android probléma. Szerintem nincs semmi meglepő, hogy beszart a telefonod két év után. Általában ennyi időre tervezik ezeket.
2/11 A kérdező kommentje:
Ragaszkodom az Androidhoz, mert vannak alkalmazások, amiket megszerettem és csak azon futnak, + könnyű Windows alapú számítógéppel használni, minden szabvány rajta, stb. Én is elgondolkodtam ezen, hogy direkt csak 2 évesre tervezik... a legelső telefonom 12 éves, és nagymamám vígan használja, semmi baja nincs...de a mai telefonok már tényleg nem ilyenek.
2016. okt. 21. 16:37
3/11 anonim válasza:
Samsung ebben a kategóriában felejtős. A Sony XA jobb vétel lenne.
4/11 anonim válasza:
A Sony nagyon tularazott a tudasahoz kepest. A Xiaomi vagy Huawei jobb vetel szerintem. Ezek kozott is keresgelj!
5/11 A kérdező kommentje:
nem veszek kínai telefont, ezt is elfelejtettem mondani...nálam csak Samsung vagy Sony játszik, azokból próbálom megtalálni a megfelelőt :D
2016. okt. 22. 12:42
6/11 anonim válasza:
Te tudod, de a sony nagyobb hulladek amugy mint barmelyik kinai. A Huawei versenyzik a Samsunggal sot azon sokkal jobb az android es olcsobb is valamivel.
7/11 A kérdező kommentje:
eddig 3 Sony / Sony Ericsson telefonom volt, mindhárom működőképes a mai napig, és semmi bajom nem volt velük, úgyhogy hagy tudjam már jobban, hogy mi az a márka ami nekem megfelel
2016. okt. 22. 19:12
8/11 anonim válasza:
Ha hulye vagy vedd akkor azt amit akarsz, en csak segiteni akartam hogy fele annyiert egy ketszer olyan jo telot kapj, de akkor adjal ki az ipari hulladekra hetven ezreket.
9/11 A kérdező kommentje:
nyilván azt veszek amit akarok, nem te fogod megmondani... a minősítéseidet meg hagyd meg magadnak légy oly szíves, szerintem inkább az a hülye, aki nem bírja elviselni, ha valaki nem osztja a véleményét
a hasznos válaszokat pedig köszönöm :)
2016. okt. 25. 18:05
10/11 A kérdező kommentje:
azt kérdeztem A vagy B telefon a jobb, erre jössz azzal, hogy vegyek x, y meg z-t... hát komolyan mondom az agyam eldobom az ilyen emberektől, nyilván nem véletlenül úgy tettem fel a kérdést, ahogy -_-
2016. okt. 25. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!