Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7 32gb-os telefon 3-4...

IPhone 7 32gb-os telefon 3-4 év múlva mennyire lesz még használható?

Figyelt kérdés
iPhone 7 32gb-os telefont érdemes megvenni, ha 3-4 évre tervezek vele? Mennyire lesz még támogatott és gyors ennyi idő múlva? Vagy megfelelő egy iPhone 6s 32gb-os vagy egy Samsung Galaxy S7 modell, ha 3-4 évre tervezek?

2016. nov. 20. 20:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Igen ahhoz képest hogy még az ára most is az egekben van, ahhoz képest lomha!

Vagy esetleg kompenzálja valamivel? Mert akkor oké.

De ameddig fél napos üzemidővel, átlagos kamerával, (1080p 30fps-el vesz fel, LOL) és semmi kiemelkedő nincs a mobilban (ráadásul a képernyője sorba halnak be) addig erre az átlagos tempóra nem tudom azt mondani hogy gyors.

De szokásosan arra semmi válasz nem jött hogy "2-3 éves támagatásnál", hogy kaphatta meg a Note 2 az Android Nougatot. Erről ennyit alma fanok.

"És egy 1 év után belassul a droid"pedig nevetséges, Nem baj talán egyszer felnőttök agyban annyira hogy felismerjétek hogy drágán szart. soha nem veszünk.

2016. nov. 22. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:

ne törődj vele de 1080p 60fps-sel vesz fel :)

Kijelzője valóban behal én is tapasztaltam, erre az apple pénzért cseréli kész vicc (ezt aláírom nagyon nagy gciség)

"De szokásosan arra semmi válasz nem jött hogy "2-3 éves támagatásnál", hogy kaphatta meg a Note 2 az Android Nougatot"

Hivatalosan tudtommal nem kapta meg, max rom van rá arra válaszoltunk

"És egy 1 év után belassul a droid"pedig nevetséges,"

Pedig, dehogy nem még a huawei is 3 pontban foglalta össze az android gyengeségeit, és benne volt ez...

Üzemidőben én nem kötök bele, az mindenkinek változik ki mennyit használja 10k mha is le lehet meríteni hamar ha meghajtod a kütyüd

2016. nov. 23. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen bevallom tévedtem tényleg 1080p 60fps-el vesz fel, lényegen nem változtat, képletesen írtam.

Igen hivatalosan nem adták rá ki, szóval nem 2 kattintás a dolog, viszont van rá lehetőség. És ez a lényeg

2016. nov. 23. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk az igaz, hogy iphone 4 re nem teszed fel a 10-et, mert nincs rá mód még jailbreakkel sem.

Viszont én amit androiddal tapasztaltam hiába custom rom az is belassul egy idő után, akkor marad az, hogy folyamatosan titanium backupozni kell vagy ugranak a játék mentések, idegesítő volt nagyon

2016. nov. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!